Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
giannikopoulos
kea gif output R2qE26

Γ.Ο.Ε.Β  Πηνειού-Αλφειού-ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΗ ΔΙΟΧΕΤΕΥΣΗ ΥΔΑΤΟΣ ΣΤΙΣ ΑΡΔΕΥΤΙΚΕΣ ΔΙΩΡΥΓΕΣ ΖΩΝΗΣ ΠΗΝΕΙΟΥ

ardefsi toev toeb goeb goev potisma

Με την δοκιμαστική διοχέτευση ύδατος στις αρδευτικές διώρυγες της Νότιας ζώνης του Πηνειού την Τετάρτη 10-04-2024 και στις αρδευτικές διώρυγες της Βόρειας ζώνης Πηνειού την Πέμπτη 11-04-2024 και την λειτουργία των αρδευτικών αντλιοστασίων του Οργανισμού μας εφίσταται η προσοχή των πολιτών και των αρδευτών για τα παρακάτω:

1)  Κάθε πολίτης που κινείται στις περιοχές που υπάρχουν οι αρδευτικές διώρυγες να είναι προσεκτικός για την αποφυγή ατυχημάτων

2)  Οι κάτοικοι των περιοχών που υπάρχουν αρδευτικές διώρυγες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αποφεύγουν να πλησιάζουν σε αυτές καθώς επίσης να προστατεύουν τα ανήλικα τέκνα τους.

3)  Οι οδηγοί οχημάτων να έχουν την δέουσα προσοχή όταν κινούνται πλησίον των διωρύγων.

4)  Κάθε πολίτης να αποφεύγει τοποθέτηση απορριμμάτων ή άλλων υλικών (νεκρά ζώα , βοθρολύμματα) δίπλα και εντός των διωρύγων , ενώ κάνουμε γνωστό ότι αυτές θα αστυνομεύονται από τον οργανισμό και οι παραβάτες θα αντιμετωπίζονται σύμφωνα με τον νόμο για μόλυνση του περιβάλλοντος και παρακώλυση της άρδευσης.

5)  Απαγορεύεται σε οποιονδήποτε η αλιεία εντός των διωρύγων για την αποφυγή ατυχημάτων.

6)  Απαγορεύεται σε οποιονδήποτε (εκτός των εντεταλμένων υπαλλήλων του οργανισμού) η είσοδος στον περιβάλλοντα χώρο των αντλιοστασίων και τις εγκαταστάσεις των διότι υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ατυχημάτων από ρεύμα υψηλής τάσης.

7)  Οι αρδευτές που λαμβάνουν νερό απ’ ευθείας από τις κεντρικές διώρυγες και όχι από το δίκτυο των ΤΟΕΒ να δηλώσουν τις αρδεύσιμες εκτάσεις τους στον οργανισμό μας ή τα υδρονομικά του όργανα διαφορετικά θα διώκεται για κλοπή νερού.

8)  Να είναι προσεκτικοί στην διαρροή νερού προς τις στραγγιστικές τάφρους για την εξοικονόμηση νερού και ηλεκτρικής ενέργειας

Ο Διευθυντής

Γ.Ο.Ε.Β. ΠΗΝΕΙΟΥ – ΑΛΦΕΙΟΥ

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

tselepistudio photo

This will close in 20 seconds