Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Γίνεστε μανούλα; Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις αγορές σας

ginerstemanoulathinktank iliakanea

Όλες οι μανούλες λίγους μήνες πριν έρθει το μωράκι τους στο κόσμο ξεκινούν τις αγορές των επίπλων και των αξεσουάρ για να είναι πλήρως προετοιμασμένες όταν έρθει η στιγμή να καλωσορίσουν το μικρό τους στο σπίτι. Αυτές οι αγορές που έχουν να κάνουν είναι πολλές και ίσως στρεσάρουν μια μανούλα βέβαια βρισκόμαστε πάντα εδώ για να βοηθήσουμε εσάς και οποιαδήποτε άλλη μαμά να λύσει όλους τους προβληματισμούς της. Σήμερα λοιπόν θα σας καθοδηγήσουμε με μερικά tips ώστε να κάνετε τα πιο ωραία και χρήσιμα ψώνια για το βρέφος σας.
Επιλέγοντας το βρεφικό κρεβάτι
Πριν ξεκινήσετε να αναζητάτε το βρεφικό κρεβάτι https://thebabycity.gr/vrefiko-domatio-epipla/vrefika-epipla/krevatakia/ του μικρού σας πρέπει να έχετε μετρήσει τις διαστάσεις του δωματίου στο οποίο θα το τοποθετήσετε έτσι ώστε να είστε σίγουροι ότι σας περισσεύει χώρος να κινείστε ελεύθερα και άνετα. Φυσικά δεν πρέπει να ξεχάσετε να ελέγξετε αν το στρωματάκι είναι μαλακό και αν πρόκειται να βολέψει το μικρό σας. Ένα μωράκι μέσα στη μέρα κοιμάται πολλές ώρες για αυτό το κρεβατάκι του πρέπει να είναι άνετο.
Για να είστε ήρεμοι ότι το μωρό σας είναι πάντα ασφαλές μέσα στη κούνια είτε όταν κοιμάται είτε όταν παίζει θα σας προτείναμε να προσθέσετε γύρω της μια προστατευτική πάντα. Η πάντα τυλίγει την κούνια και αποτρέπει το μικρό από το να χτυπήσει στα κάγκελα, ενώ ταυτόχρονα δίνει λίγο χρώμα μέσα στο κρεβατάκι του μικρού.
Αγοράζοντας το ιδανικό καρότσι
Για τη μεταφορά του μικρού και τις βόλτες του κάθε γονιός χρειάζεται ένα καρότσι. Η αγορά ενός καροτσιού είναι αρκετά περίπλοκη μιας και οι παράγοντες που επηρεάζουν την επιλογή του είναι πολλοί π.χ. το αν χωράει μέσα στο σπίτι, αν διπλώνει εύκολα, αν είναι ελαφρύ κατά τη μεταφορά κτλ. Μια επιλογή που κάνουν πολλοί γονείς και πραγματικά τους λύνει τα χέρια είναι να αγοράσουν καρότσι μωρού 3 σε 1 https://thebabycity.gr/paidika-karotsia/. Τα καρότσια αυτά μόνο με μερικές κινήσεις μετατρέπονται από θεσούλα για το αυτοκίνητο σε καρότσι για περιπάτους δίνουν δηλαδή τη δυνατότητα στους γονείς να έχουν μόνο με μια αγορά και μάλιστα πολύ οικονομικά δύο συστήματα μεταφοράς.
Επιπλώνοντας το παιδικό δωμάτιο
Οι αγορές που θα χρειαστεί να κάνετε για το βρεφικό δωμάτιο δεν είναι πολλές μιας και καλό είναι ο χώρος να μην είναι πολύ γεμάτος για να μπορείτε να κινείστε χωρίς περιορισμούς και δυσκολία. Μια προσθήκη που σίγουρα όμως θα χρειαστεί να κάνετε είναι η αλλαξιέρα. Για να εξοικονομήσετε λοιπόν μερικά χρήματα και χώρο στο δωμάτιο μπορείτε να αναζητήσετε συρταριέρες οι οποίες περιλαμβάνουν και αλλαξιέρα. Έτσι θα μπορείτε να τοποθετείτε τα ρουχαλάκια και τα σεντονάκια του μικρού σας ακριβώς κάτω από την αλλαξιέρα και να δημιουργήσετε παραπάνω αποθηκευτικό χώρο μέσα στο δωμάτιο.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

thermo knauf

This will close in 20 seconds