Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

H επιβολή μέτρων για την ορθολογική διαχείριση του νερού ύδρευσης κρίνεται αναγκαία σε κοινότητες του Δήμου Ανδραβίδας- Κυλλήνης

NERO BLAVI AR

Τις προηγούμενες ημέρες παρατηρήθηκαν σε κοινότητες του Δήμου Ανδραβίδας- Κυλλήνης περιστατικά κλοπής νερού και παράνομων συνδέσεων και παρεμβάσεων στο δίκτυο ύδρευσης, με αποτέλεσμα να υπάρχει μείωση ροής ή και πλήρης (σε ορισμένες περιπτώσεις) απώλεια σύνδεσης των υπόλοιπων καταναλωτών στο οικείο δίκτυο ύδρευσης.

instagram

Στο διάστημα που θα ακολουθήσει ,οι ανάγκες θα είναι συνεχώς αυξανόμενες λόγω παρατεταμένης ανομβρίας, θερινής περιόδου και άφιξης ετεροδημοτών, οπότε η επιβολή μέτρων για την ορθολογική διαχείριση του νερού ύδρευσης κρίνεται αναγκαία.

Παρακαλούνται οι καταναλωτές να αποφεύγουν τη σπατάλη του νερού για άρδευση καλλιεργειών και κήπων, πλυσίματα αυλών και οχημάτων, καθώς η χρήση του νερού πρέπει να είναι λελογισμένη.

Η υπηρεσία ύδρευσης κατά την προσεχή περίοδο θα πραγματοποιεί επιτόπιους ελέγχους και θα επιβάλλει πρόστιμο ίσο με το δεκαπλάσιο του τέλους σύνδεσης στους παραβάτες, όπως ορίζεται στο άρθρο 6 του Κανονισμού Ύδρευσης του Δήμου μας.

Σημειώνεται ότι το αξιόποινο των συγκεκριμένων πράξεων επισύρει και ποινικές διώξεις, οι οποίες θα ακολουθήσουν ενώπιον των δικαστικών αρχών, μετά από σχετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο Δήμος μας φροντίζει αδιαλείπτως την ενίσχυση των υδάτινων αποθεμάτων του. Ωστόσο, για να υπάρξει ουσιαστικό αποτέλεσμα και να αποφευχθούν προβλήματα υδροδότησης, απαραίτητη είναι και η συνεργασία των δημοτών.

Η Αντιδήμαρχος Ύδρευσης & Υδάτινων Πόρων

Αλεξάνδρα Γιαννίτση

*photo αρχείου iliakanea

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

tselepistudio photo

This will close in 20 seconds