Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Κολυμβητήριο Πύργου – Το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός του προβλεπόμενου χρονοδιαγράμματος

dimotiko kolumvitirio purgou1

Αυτό προκύτπει από την απάντηση του αρμοδίου αντιδημάρχου.

instagram

Πιο συγκεκριμένα σε ερώτηση που έκανε ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Αργυρόπουλος, ζήτησε να μάθει σχετικά με την πορεία των εργασιών στο κολυμβητήριο Πύργου.

Στην απάντησή του ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Υπηρεσίας Δόμησης Βασίλης Παναγόπουλος, σημείωσε πως οι εργασίες εξελίσσονται κανονικά και πως το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός του προβλεπόμενου χρονοδιαγράμματος, δηλαδή μέχρι το τέλος του 2024.

Ωστόσο, ο κ. Παναγόπουλος, τόνισε πως ίσως υπάρξει μια μικρή παράταση στην παράδοση του έργου, ενδεχόμενο που θα εξεταστεί τον Αύγουστό.

Μιλώντας για την πορεία των εργασιών, ο αντιδήμαρχος δήλωσε ότι αυτή την χρονική περίοδο ολοκληρώνεται η τοιχοποιία στο κτίριο των αποδυτηρίων. Επίσης, υπογράμμισε ότι το έργο θα ολοκληρωθεί με την υπάρχουσα μελέτη και άφησε ένα «παραθυράκι» σχετικά με μια συμπληρωματική ενεργειακή αναβάθμιση, η οποία θα αφορά το σύνολο των δημοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

tselepistudio photo

This will close in 20 seconds