Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

H τελική φάση των Παιδικών Ολυμπιακών Αγώνων που διεξήχθησαν στην Αρχαία Ολυμπία- Ανάδειξη του «ευ αγωνίζεσθαι»

image 7 5

H τελική φάση των Παιδικών Ολυμπιακών Αγώνων που διεξήχθησαν στην Αρχαία Ολυμπία- Ανάδειξη του «ευ αγωνίζεσθαι»- Τον Δήμο Πύργου εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών Νώντας Κυριαζής

Ανάδειξη του «ευ αγωνίζεσθαι» μέσα από τους Παιδικούς Ολυμπιακούς Αγώνες

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το iliakanea.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τον Δήμο Πύργου εκπροσώπησε στην τελική φάση των Παιδικών Ολυμπιακών Αγώνων που διεξήχθησαν στην Αρχαία Ολυμπία ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών κ Νώντας Κυριαζής.

Οι πρώτοι και οι πρώτες, μαθητές και μαθήτριες από κάθε αγώνισμα που είχαν προκριθεί από τους προκριματικούς αγώνες που έγιναν το προηγούμενο χρονικό διάστημα,  αγωνίστηκαν στην τελική φάση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 4 Απριλίου  στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας στην Αρχαία Ολυμπία, εκπροσωπώντας τους Δήμους της Ηλείας,  όπως στους Αρχ. Ολυμπιακούς Αγώνες οι αθλητές εκπροσωπούσαν τις πόλεις-κράτη τους.

Σκοπός του προγράμματος είναι να καλλιεργήσει το «ευ αγωνίζεσθαι» και την ευγενή άμιλλα μεταξύ των μαθητών, αναδεικνύοντας τα αθλητικά και ολυμπιακά ιδεώδη.

Απώτερος σκοπός είναι μέσω της βιωματικής μάθησης να κατανοήσουν τα παιδιά  σε βάθος το νόημα των Ολυμπιακών αγώνων, όπως το είχαν οραματιστεί οι αρχαίοι Έλληνες.

Κατά την διάρκεια των αγώνων ο κ Κυριαζής είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού τον κ. Παναγιώτη Αντωνόπουλο, με τον οποίο τον συνδέει μακροχρόνια φιλία και να ανταλλάξουν σκέψεις πάνω σε πρωτοβουλίες που έχουν να κάνουν με την ενίσχυση των αθλητικών δράσεων στη Δυτική Ελλάδα και τον Δήμο ειδικότερα.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

stamoulis anakainisi

This will close in 20 seconds