Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Πύργος: Τιμήθηκε η Ημέρα Ενόπλων Δυνάμεων – Η γιορτή της ΣΕΤΤΗΛ

enoplesdynameis 2111 Ημέρα Ενόπλων Δυνάμεων
ΗΜΕΡΑ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

Στο άγαλμα του Μίλτωνος Ιατρίδη στην ομώνυμη πλατεία του Πύργου τιμήθηκε φέτος η Ημέρα Ενόπλων Δυνάμεων στην Ηλεία. Έγινε η καθιερωμένη κατάθεση στεφάνων από τις Στρατιωτικές Αρχές και εκπροσώπους Συλλόγων και Σωματείων κυρίως Αποστράτων και των τριών Σωμάτων ενώ τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή.

Νωρίτερα έγινε η δοξολογία υπό τον Μητροπολίτη Ηλείας Αθανάσιο στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στην κεντρική πλατεία της πόλης.

SETTHL DOKSOLOGIA STRATOPEDO

Η γιορτή της ΣΕΤΤΗΛ στον Πύργο

Εορτάστηκαν στο Στρατόπεδο της ΣΕΤΤΗΛ Πύργου τα Εισόδια της Θεοτόκου, χοροστατούντος του νέου Μητροπολίτη Ηλείας και Ωλένης κ.κ. Αθανασίου και την παρουσία πλήθους κόσμου.

Η θρησκευτική εκδήλωση έλαβε χώρα στο ομώνυμο Ιερό παρεκκλήσιο της Μονάδος, που έχει ανεγερθεί από οπλίτες και έχει εγκαινιασθεί την 21η Νοεμβρίου 1982, υπό τον τότε Μητροπολίτη Ηλείας κ.κ. Γερμανό.

Παρευρέθησαν ο Διοικητής της ΣΕΤΤΗΛ, Αντισυνταγματάρχης Παρασκευάς Κατσιλίδης ο πρώην Υπαρχηγός ΓΕΣ Αθανάσιος Στυλιανόπουλος, ο πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων ΥΕΘΑ Ν. Ηλείας Γιώργος Δημήτρουλας, ο Πρόεδρος του Παραρτήματος ΕΑΑΝ Ηλείας, Πλοίαρχος (Ε) ε.α. Ζώης Υφαντής Π.Ν., ο πρόεδρος της Φιλαρμονικής Πύργου «Απόλλων» Αθανάσιος Δασκόπουλος, ο Διοικητής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου Γιώργος Κωνσταντακόπουλος, ο Δασάρχης Πύργου Παναγιώτης Λάττας, εκπρόσωποι του Λιμενικού Σώματος και άλλων σωμάτων ασφαλείας και ενόπλων δυνάμεων και άλλοι πολίτες. Στον προαύλιο χώρο βρέθηκαν ανώτερα στελέχη της ΣΕΤΤΗΛ, το πολιτικό προσωπικό, καθώς και άγημα οπλιτών.

ert

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

thermo knauf

This will close in 20 seconds