Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

giannikopoulos
mixalopoulos antallaktika merced
keapyrgou

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας εκφράζει την ικανοποίηση της για την ενίσχυση

astynomikh deiythinsi ilias

Μετά το πέρας του συμβουλίου τακτικών μεταθέσεων έτους 2024 η ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη αποφάσισε όπως ενισχύσει την Διεύθυνση Αστυνομίας Ηλείας με συνολικά επτά (7) συναδέλφους. Ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας θα θέλαμε να εκφράσουμε την ικανοποίηση μας για την προαναφερθείσα ενίσχυση της Διευθύνσεως μας, αν αναλογιστούμε τις τεράστιες ελλείψεις που παρουσιάζει η συντριπτική πλειοψηφία των περιφερειακών Αστυνομικών Διευθύνσεων. Την 24.01.2024 κατά την διάρκεια συνάντησης αντιπροσωπείας του Δ.Σ της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου μας θέσαμε μεταξύ άλλων, ως πρώτη προτεραιότητα, την ενίσχυση της Διευθύνσεως μας με προσωπικό, γι’ αυτό δεν μπορούμε παρά να δηλώσουμε ικανοποιημένοι που ένα δίκαιο αίτημα μας εισακούστηκε, τηρουμένων πάντα των αναλογιών και της περιόδου αναπροσαρμογής στόχων που έχει θέσει η νέα ηγεσία του Υπουργείου. Ο αριθμός αυτός μπορεί να μην καλύπτει τα μεγάλα κενά των οργανικών θέσεων του νομού, αποτελεί ομως μια σημαντική ενίσχυση για την Δ.Α Ηλείας που θα συνδράμει τις προσπάθειες που καταβάλει το υφιστάμενο προσωπικό.

Ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας γνωρίζουμε ότι τα προβλήματα είναι πολλά και χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης γι’ αυτό και θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε, με την φυσική παρουσία μας στα κέντρα λήψης των αποφάσεων να κρίνεται επιβεβλημένη, προκειμένου να στηριχθεί το πραγματικό τεράστιο έργο που επιτελεί το σύνολο των Αστυνομικών υπηρεσιών του νομού.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΑΤΣΩΛΗΣ Γρηγόρης ΝΤΟΜΑΡΗΣ Ιωάννης

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

viber image 2024 02 23 12 35 38 848

This will close in 20 seconds