Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Η παιδική λέσχη ανάγνωσης της Δημόσιας Ιστορικής Βιβλιοθήκης Ανδρίτσαινας «Οι μικροί ταξιδευτές», συμμετείχε στον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Παιδικού Βιβλίου

BIBLIOTHKH ANDRITSAINA 1 768x364

«Οι μικροί ταξιδευτές» στην Ιστορική Βιβλιοθήκη Ανδρίτσαινας

instagram

Η παιδική λέσχη ανάγνωσης της Δημόσιας Ιστορικής Βιβλιοθήκης Ανδρίτσαινας «Οι μικροί ταξιδευτές», συμμετείχε στον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Παιδικού Βιβλίου, τιμώντας την μνήμη του Δανού συγγραφέα παραμυθιών Hans Christian Andersen. Το βιβλίο «Το καπέλο του καλλιτέχνη Βίνσεντ Βαν Γκογκ», της Φίλιας Δενδρινού πρωταγωνίστησε στην παιδική λέσχη και τα παιδιά ήρθαν σε επαφή με σημαντικά έργα διεθνώς αναγνωρισμένων καλλιτεχνών-ζωγράφων και ενεπλάκησαν σε ποικίλες δραστηριότητες.

Η συγγραφέας  του βιβλίου Φίλια Δενδρινού επικοινώνησε αρχικά με τα παιδιά ηλεκτρονικά, με ένα αποκαλυπτικό μήνυμα, στο οποίο εξηγούσε, γιατί διάλεξε ως πρωταγωνιστή «ένα ιπτάμενο καπέλο», το οποίο, όπως ανέφερε, δεν περπατάει, αλλά καθώς είναι ελαφρύ, μπορεί να  πετάει και πηγαίνει παντού, μπορεί να ταξιδεύει βλέποντας ένα σωρό καινούργια μέρη. Αυτό το καπέλο έκανε ένα μαγικό ταξίδι μέσα στα τοπία ενός σπουδαίου ζωγράφου, του Βίνσεντ Βαν Γκογκ.

Η κα Φίλια – Δενδρινού επισκέφτηκε τη βιβλιοθήκη, συνομίλησε με τα παιδιά, θαύμασε τις εικαστικές δημιουργίες τους, εντυπωσιάστηκε από την φαντασία τους και ανακάλυψε τα κρυμμένα στοιχεία των έργων των παιδιών.

ert

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

tselepistudio photo

This will close in 20 seconds