Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

giannikopoulos
mixalopoulos antallaktika merced
keapyrgou

Ιερόδουλη στη Γερμανία: «Αν γινόμουν το αφεντικό θα απαγόρευα τους Άραβες πελάτες»!

ierodouli oikosanoxis

«Αν γινόμουν το αφεντικό θα απαγόρευα τους Άραβες πελάτες»!

Σε μια ειλικρινή συνέντευξη, μια Ρομά ιερόδουλη λέει ότι θα απαγόρευε τους Άραβες από τον οίκο ανοχής της (ως πρώτη της ενέργεια) αν ξαφνικά γινόταν αφεντικό.

Μια «εργάτρια του σεξ» που μετανάστευσε από τη Ρουμανία για να εργαστεί στη Γερμανία λέει ότι το πρώτο πράγμα που θα έκανε αν ήταν το αφεντικό του οίκου ανοχής θα ήταν να απαγορεύσει τους Άραβες, λέγοντας ότι είναι «επιθετικοί», σύμφωνα με συνέντευξη της αριστερής εφημερίδας Der Freitag.

Στη συνέντευξη, ο δημοσιογράφος ρωτά: «Τι θα άλλαζες αν ήσουν το αφεντικό του οίκου ανοχής;».

Η γυναίκα απαντά: «Ουάου, πολλά. Πρώτον, δεν θα άφηνα πλέον τους Άραβες άνδρες να μπαίνουν μέσα. Είναι επιθετικοί. Δεύτερον, θα ανέβαζα τις τιμές (για τους πελάτες)».

Λέει επίσης ότι οι Γερμανοί είναι οι αγαπημένοι της πελάτες, σημειώνοντας: «Μας φέρονται με σεβασμό. Αυτό διευκολύνει τη δουλειά μου».

Ο δημοσιογράφος φαίνεται να ενοχλείται από αυτή τη δήλωση και λέει: «Αλλά δεν τους απεχθάνεστε πραγματικά; Να είστε ειλικρινής».

Εκείνη απαντά: «Τους απεχθάνομαι όταν υποτιμούν τις γυναίκες τους, όταν λένε: ‘Η γυναίκα μου είναι τελείως χάλια στο κρεβάτι’, επειδή θέλουν να νιώθω ξεχωριστή».

Συνολικά, λέει ότι αισθάνεται ασφαλής στο εργασιακό της περιβάλλον, αλλά δεν βρίσκει τίποτα που να της αρέσει στη δουλειά της. Σημειώνει επίσης ότι έχει έναν φίλο που ζει στην πατρίδα της στη Ρουμανία, αλλά δεν του στέλνει τίποτα στο σπίτι, καθώς κερδίζει τα δικά του χρήματα.

Παρά την επιθυμία της να απαγορευτούν όλοι οι Άραβες, παραπονιέται ότι αντιμετωπίζει διακρίσεις στην αγορά εργασίας επειδή είναι σκουρόχρωμη Ρομά.

Όταν την ρωτούν για το αν μπορεί να βρει μια «κανονική» δουλειά, λέει ότι δεν είναι δυνατόν: «Πρώτα απ’ όλα, πρέπει να μιλάς καλά γερμανικά, αλλιώς δεν σε παίρνουν. Δεύτερον, επειδή είμαι σκουρόχρωμη, δεν θα με έπαιρναν ούτως ή άλλως», υποστηρίζει, παρά το γεγονός ότι πολυάριθμα καταστήματα λιανικής πώλησης προσλαμβάνουν μελαμψούς υπαλλήλους σε όλη τη Γερμανία.

Όταν ο δημοσιογράφος εκφράζει σκεπτικισμό, εκείνη λέει:

«Ελάτε μαζί μου στο Rossmann (φαρμακείο), θα το δείτε εκεί. Ήμουν εκεί τις προάλλες και ο τύπος της ασφάλειας στεκόταν ακριβώς πίσω μου ενώ δοκίμαζα αρώματα. Με το τέστερ!

Αγχώθηκα και τον ρώτησα: ‘Τι κάνεις;’ Μου απάντησε: ‘Τη δουλειά μου’. Του είπα, ‘Όχι, η δουλειά σου δεν είναι να στέκεσαι από πίσω μου’. Δεν έχω κλέψει ποτέ στη Γερμανία. Πληρώνω φόρους».

Ωστόσο, λέει επίσης ότι δεν προέρχεται από «τσιγγάνικη» οικογένεια, αλλά από οικογένεια με αυστηρούς κανόνες. «Δεν παντρευόμαστε νέοι. Ζούμε όπως οι κανονικοί Ρουμάνοι. Αλλά επειδή έχουμε ελαφρώς καφέ χρώμα δέρματος, είμαστε ‘τσιγγάνοι’».

Όταν ο δημοσιογράφος τη ρωτάει γιατί δεν παίρνει κοινωνική βοήθεια στην πατρίδα της και είναι εργάτρια του σεξ στη Γερμανία, λέει επίσης ότι στην πατρίδα της η κοινωνική βοήθεια είναι διαθέσιμη, αλλά παραπονιέται ότι οι Ουκρανοί πρόσφυγες μπαίνουν μπροστά στην ουρά.

«Ναι, υπάρχει. Αλλά πρέπει να περιμένεις χρόνια αν θέλεις ένα διαμέρισμα. Ωστόσο, όχι αν είσαι Ουκρανός πρόσφυγας. Είναι επίσης άσχημο αν αρρωστήσεις.

Ακόμη και αν έχεις ασφάλεια υγείας, δεν μπορείς να περιμένεις ότι ο γιατρός θα σε κοιτάξει καν, εκτός αν του δώσεις ‘έξτρα’», είπε.

Η συνέντευξη προσφέρει ενδιαφέρουσες πληροφορίες για την πορνεία στη Γερμανία, η οποία είναι νόμιμη, αλλά αποτελεί αμφιλεγόμενο θέμα τα τελευταία χρόνια.

Η πολιτική νόμιμης πορνείας της Γερμανίας κρατάει χαμηλά τα ποσοστά εγκληματικότητας;

Η νόμιμη πορνεία στην Ευρώπη έχει αποδειχθεί σε μελέτες ότι μειώνει τα ποσοστά βιασμών σε σύγκριση με τις χώρες που δεν νομιμοποιούν την πορνεία.

Το επιχείρημα είναι ότι οι νεαροί άνδρες που είναι πιο πιθανό να συμμετάσχουν σε βιασμούς μπορούν να αποκτήσουν σεξουαλική εκτόνωση με νόμιμο τρόπο μέσω μιας δεξαμενής ιερόδουλων.

Η εισροή κυρίως νεαρών ανδρών από την Αφρική και τη Μέση Ανατολή έχει ήδη αποδειχθεί στις ευρωπαϊκές στατιστικές εγκληματικότητας ότι υπερεκπροσωπούνται σε μεγάλο βαθμό όσον αφορά τους βιασμούς, τους ομαδικούς βιασμούς και τις σεξουαλικές επιθέσεις σε σύγκριση με άλλους πληθυσμούς. Ως αποτέλεσμα, σε χώρες όπως η Γερμανία, η νόμιμη πορνεία μπορεί στην πραγματικότητα να εμποδίζει το ποσοστό εγκληματικότητας των σεξουαλικών εγκλημάτων από το να είναι ακόμη υψηλότερο από ό,τι είναι σήμερα.

Καθώς η Γερμανία κινείται προς την κατεύθυνση της χορήγησης στους μετανάστες καρτών παροχών αντί για μετρητά, μία από τις απρόβλεπτες συνέπειες θα μπορούσε να είναι η μείωση της δυνατότητας αυτών των μεταναστών να πληρώνουν για σεξ με τα χρήματα των Γερμανών φορολογουμένων.

Παρόλο που οι φορολογούμενοι μπορεί να πανηγυρίσουν για την είδηση, τουλάχιστον ορισμένοι από αυτούς τους μετανάστες μπορεί να στραφούν προς την αναζήτηση σεξ με βίαια και παράνομα μέσα.

Πηγή: NewsFireGR

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

happyday0324

This will close in 20 seconds