Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

giannikopoulos
viber image 2023 12 03 13 22 21 358
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk

Ηλεία: 26ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για παιδιά και νέους στον Πύργο

26FESTIVAL 768x433

Άρχισε τη Δευτέρα η περίοδος υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στα εργαστήρια του 26ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους. Όλες οι αιτήσεις κατατίθενται ηλεκτρονικά μέσα από τον ιστότοπο του Φεστιβάλ.

Όλα εργαστήρια, του 26ου Φεστιβάλ Ολυμπίας και της 23ης Camera Zizanio θα πραγματοποιηθούν από τον Νοέμβριο και καθ’ όλη τη διάρκεια του Φεστιβάλ, είτε εντός των σχολικών μονάδων είτε στο Πάρκο Ξυστρή.

Όπως ο Χρήστος Κωνσταντόπουλος, Διευθυντής του Φεστιβάλ Ολυμπίας, εκατοντάδες παιδιά από όλη την Ηλεία, θα έχουν για ακόμη μια χρονιά την ευκαιρία να συμμετέχουν ενεργά σε μια πληθώρα δραστηριοτήτων, εκδηλώνοντας το ταλέντο, τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους. Ο κ. Κωνσταντόπουλος επισήμανε πως από μέσω του Φεστιβάλ, το οποίο δίνει το καθιερωμένο ραντεβού του από τις 2 έως τις 9 Δεκεμβρίου, παιδιά, γονείς και εκπαιδευτικοί θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν μια μεγάλη γκάμα εργαστηρίων, ταινιών και διαφόρων άλλων δραστηριοτήτων.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

GIANNIKOPOULOS ELAIOTRIBIO 2X5 copy(1)

This will close in 20 seconds