Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Ηλεία: 26ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για παιδιά και νέους στον Πύργο

26FESTIVAL 768x433

Άρχισε τη Δευτέρα η περίοδος υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στα εργαστήρια του 26ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους. Όλες οι αιτήσεις κατατίθενται ηλεκτρονικά μέσα από τον ιστότοπο του Φεστιβάλ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το iliakanea.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όλα εργαστήρια, του 26ου Φεστιβάλ Ολυμπίας και της 23ης Camera Zizanio θα πραγματοποιηθούν από τον Νοέμβριο και καθ’ όλη τη διάρκεια του Φεστιβάλ, είτε εντός των σχολικών μονάδων είτε στο Πάρκο Ξυστρή.

Όπως ο Χρήστος Κωνσταντόπουλος, Διευθυντής του Φεστιβάλ Ολυμπίας, εκατοντάδες παιδιά από όλη την Ηλεία, θα έχουν για ακόμη μια χρονιά την ευκαιρία να συμμετέχουν ενεργά σε μια πληθώρα δραστηριοτήτων, εκδηλώνοντας το ταλέντο, τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους. Ο κ. Κωνσταντόπουλος επισήμανε πως από μέσω του Φεστιβάλ, το οποίο δίνει το καθιερωμένο ραντεβού του από τις 2 έως τις 9 Δεκεμβρίου, παιδιά, γονείς και εκπαιδευτικοί θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν μια μεγάλη γκάμα εργαστηρίων, ταινιών και διαφόρων άλλων δραστηριοτήτων.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

stamoulis anakainisi

This will close in 20 seconds