Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Ηλεία – Ορκωμοσίες νέων δημοτικών αρχών (σύμφωνα με τον έως τώρα προγραμματισμό)

ekloges2023

Πότε ορκίζονται οι νεοκλεγμένοι Δήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι στους Δήμους της Π.Ε. Ηλείας

Σύμφωνα με τον έως τώρα προγραμματισμό οι ορκωμοσίες των νέων Αυτοδιοικητικών Αρχών ξεκινούν από αυτή τη Κυριακή 17 Δεκεμβρίου και θα ολοκληρωθούν λίγο πριν την εκπνοή του έτους.

Η νέα Δημοτική Αρχή Ανδραβίδας Κυλλήνης του Γιάννη Λέντζα θα ορκιστεί την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου στις 12:00 το μεσημέρι στο Κάστρο Χλεμούτσι.
Μία ημέρα αργότερα, δηλαδή τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου στις 7:00 το απόγευμα στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών θα έχουμε την ορκωμοσία της νέας Περιφερειακής Αρχής στην Πάτρα.
Την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου ορκίζεται η νέα Δημοτική Αρχή στον Πύργο και ειδικότερα στο θεματικό Πάρκο Ξυστρή στις 7:30 το απόγευμα.
Μία ημέρα αργότερα το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου έχουμε μία διπλή ορκωμοσία σε όμορους δήμους. Στις 11:00 πρωί του Σαββάτου θα διεξαχθεί η τελετή ορκωμοσίας στο Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας στον χώρο του Δημαρχείου ενώ στις 6:30 το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου Καλλικώμου η ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής του Δήμου Ανδρίτσαινας- Κρεστένων, με τον εν ενεργεία Δήμαρχο Σάκη Μπαλιούκο να γίνεται ο μακροβιότερος δήμαρχος στην ιστορία της Ηλείας αλλά και ολόκληρης της χώρας.
Μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων θα έχουμε την ορκωμοσία σε τρείς δήμους της Ηλείας. Όσον αφορά το Δήμο Πηνειού η ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής θα γίνει αμέσως μετά τα Χριστούγεννα.
Στο δήμο Ήλιδας η ημερομηνία ορκωμοσίας έχει «κλειδώσει» για τις 27 Δεκεμβρίου.
Στο δήμο Ζαχάρως η ορκωμοσία θα τελεστεί στις 28 ή στις 29 Δεκεμβρίου… λίγο πριν την εκπνοή του έτους.
Οι νέοι αιρετοί θα αναλάβουν τα καθήκοντα τους την 1η Ιανουαρίου 2024 ενώ η θητεία τους θα λήξει το 2029.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

thermo knauf

This will close in 20 seconds