Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Κάλεσμα των συνταξιούχων της Ηλείας για συμμετοχή στο πανελλαδικό πανσυνταξιουχικό συλλαλητήριο

kaph syntaxioyxoi ilikiomenoi gerateia

Οι συνταξιούχοι της Ηλείας καλούν τα μέλη τους να παραβρεθούν στο πανελλαδικό πανσυνταξιουχικό συλλαλητήριο που θα γίνει μεθαύριο Παρασκευή 24 Νοεμβρίου στην Αθήνα. Για την συμμετοχή των Ηλείων συνταξιούχων στο συλλαλητήριο δόθηκε χθες συνέντευξη τύπου από εκπροσώπους συνταξιουχικών Σωματείων, που στάθηκαν στην σημασία του αγώνα τους, προκειμένου να αποκατασταθούν όλες οι αδικίες που έχουν συντελεστεί ενάντια των απόμαχων της ζωής.

Ο Γιώργος Καραπάνος γραμματέας του σωματείου συνταξιούχων ΟΑΕΕ τόνισε ότι «Βρισκόμαστε εδώ σήμερα αντιπροσωπεία των συνταξιουχικών οργανώσεων του νομού Ηλείας, από όλους τους κλάδους των επαγγελματιών, των ιδιωτικών υπαλλήλων του ΙΚΑ, του δημοσίου, γιατί στις 24 του μήνα στις 12:00 το μεσημέρι, οι Ομοσπονδίες μας διοργανώνουν πανελλαδικό συλλαλητήριο στη πλατεία Κλαυθμώνος. Και οργανώνουμε τη μετάβαση μας σε αυτό το μεγάλο και σημαντικό συλλαλητήριο, αφού τα αιτήματα της κινητοποίησης αφορούν την ίδια μας τη ζωή“.

Από την πλευρά του ο Χρήστος Τσαγκάρης από σωματείο συνταξιούχων ΙΚΑ Πύργου και περιχώρων δήλωσε.«Θέλω να τονίσω το εξής. Στη δεκαετία που έχει περάσει και πλέον, μας έχουνε κλέψει το αστρονομικό ποσό που ανέρχεται πάνω από 100 δις. Τώρα μας δίνουνε αυτά τα ψιχουλάκια, θέλουν να πούμε και ευχαριστώ, είναι κοροϊδία και για αυτό βγαίνουμε στο δρόμο του αγώνα και απαιτούμε».Τελος ο Βασίλης Πολυζωγόπουλος γραμματέας του σωματείου ΙΚΑ Αμαλιάδας ανέφερε «Καλούμε όλους τους συναδέλφους και συναδέλφισσες συνταξιούχους, να δώσουν μαζικά το παρών, να σηκώσουν το κεφάλι ψηλά, να νικήσουμε τη μοιρολατρία, την επικίνδυνη λογική του δεν γίνεται τίποτα. Εμείς από την πείρα μας ξέρουμε πολύ καλά πως ότι μέχρι σήμερα κατακτήσαμε, το έχουμε κατακτήσει με αγώνες και είναι αποτέλεσμα του οργανωμένου μαζικού ενωτικού μας αγώνα. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το iliakanea.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

stamoulis anakainisi

This will close in 20 seconds