Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Κέρδισε τις εντυπώσεις το Λύκειο Βαρθολομιού στο πρόγραμμα ERASMUS+

LYKEIO

*Θ.Βασιλόπουλος: «Είναι σημαντικό οι νέοι μας να διευρύνουν τις γνώσεις τους και να αποκτούν νέες εμπειρίες»

instagram

Με απόλυτη επιτυχία υλοποίησε το Γενικό Λύκειο Βαρθολομιού το πρόγραμμα κινητικότητας μαθητών του Ευρωπαϊκού προγράμματος ERASMUS+ με κυρίαρχα θέματα την έμφυλη βία και ισότητα μέσα από ένα πλέγμα εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων .
Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του σχολείου ο αντιπεριφερειάρχης Εξυπηρέτησης του πολίτη & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Θεόδωρος Βασιλόπουλος συνεχάρη την Δνση , τους μαθητές – μαθήτριες και τους εκπαιδευτικούς που συμμετείχαν στο πρόγραμμα το οποίο περιελάμβανε εκπαιδευτικά ταξίδια σε Γαλλία και Πορτογαλία.
Ο κ Βασιλόπουλος έκανε ειδική αναφορά στο επίκαιρο θέμα του προγράμματος για την έμφυλη βία ως κοινωνικό φαινόμενο, την παροχή βοήθειας σε άτομα που δέχονται ή ασκούν βία στην οικογένεια και για τις δράσεις και εφαρμογή μέτρων πολιτικής στον τομέα της ισότητας.
Ο αντιπεριφερειάρχης ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον Δντή του σχολείου κ Νίκο Γκαβάλο και την υπεύθυνη καθηγήτρια Γεσθημανή Σεφεριάδη για την συμβολή τους στην υλοποίηση του Ευρωπαϊκού προγράμματος και πρόσθεσε: « Είναι σημαντικό οι νέοι μας να διευρύνουν τις γνώσεις τους και να αποκτούν νέες εμπειρίες. Μέσα από όλη αυτή την εκπαιδευτική βιωματική διαδικασία μαθαίνεις πάρα πολλά.»

LYKEIO 3

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

tselepistudio photo

This will close in 20 seconds