Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
giannikopoulos
kea gif output R2qE26

Κινηματογραφική καταδίωξη οχήματος στην Ηλεία

astynomia

Εικόνες που μόνο σε ταινίες δράσεις μπορεί να συναντήσει κανείς, θύμισε η καταδίωξη πολυτελούς SUV από τις αστυνομικές αρχές που ξεκίνησε από την περιοχή της Ζαχάρως και πέρασε μέσα από αρκετές περιοχές της Νότιας Ηλείας, με τα ίχνη των δραστών που φαίνεται να ενέχονται σε κλοπές και διαρρήξεις σε κατοικίες εν τέλει να χάνονται.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Patrisnews, οι φερόμενοι ως δράστες, τέσσερις στον αριθμό, κινούνταν στην περιοχή της Ζαχάρως και εντοπίστηκαν από τις αστυνομικές αρχές.

Το όχημα παρακολουθήθηκε για αρκετή ώρα και μόλις επιβεβαιώθηκε πως είχε κλεμμένες πινακίδες κυκλοφορίας, ξεκίνησε η καταδίωξη.

Μάλιστα, υπήρξε άμεση κινητοποίηση σημαντικών δυνάμεων της Ηλείας προκειμένου να μπορέσουν να στριμώξουν τους δράστες και να φθάσουν στη σύλληψή τους. Κάτι τέτοιο δεν έγινε, καθώς οι δράστες αντιλήφθηκαν άμεσα την αστυνομία και κινήθηκαν επί της Ε.Ο. Πύργου – Κυπαρισσίας, με κατεύθυνση τον Πύργο. Η πορεία που ακολούθησαν στη συνέχεια δείχνει πως είναι γνώστες του οδικού δικτύου των περιοχών αυτών, αφού κινούμενοι με ιλιγγιώδη ταχύτητα κατάφεραν να ξεφύγουν.

Ειδικότερα, φτάνοντας στο ύψος του Επιταλίου μπήκαν στο χωριό με μεγάλη ταχύτητα και συνέχισαν και στην Αλφειούσα, με τον κίνδυνο να είναι τεράστιος για τους κατοίκους των δύο χωριών. Προκειμένου να ανακόψουν την πορεία των δραστών, κλιμάκια της αστυνομίας έστησαν μπλόκα σε διάφορα σημεία και τα υπόλοιπα συνέχισαν να καταδιώκουν το πολυτελές αυτοκίνητο.

Τα σχέδια ωστόσο δεν είχαν αποτέλεσμα, με τους δράστες να κινούνται στη συνέχεια από την Αλφειούσα στα Μακρίσια, συνέχισαν στο Καλλίκωμο και ακολούθως στην Κρέστενα, απ’ όπου και επανήλθαν στην Εθνική οδό στην οποία και χάθηκαν τα ίχνη τους στο ύψος της Ζαχάρως.

Να σημειωθεί πως οι έρευνες των αστυνομικών αρχών για τον εντοπισμό τους συνεχίζονται

patris

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

tselepistudio photo

This will close in 20 seconds