Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

giannikopoulos
mixalopoulos antallaktika merced
keapyrgou

Προγεύματα για το “Χαμόγελο του Παιδιού” -Από την Δημοτική Σύμβουλο ‘Ηλιδας Αννα Κορτέση και τον πρόεδρο του Δ.Δ. Δάφνης Απόστολο Μπάκα

xafko

Η Δημοτική Σύμβουλος Δήμου ‘Ηλιδας Κορτέση Άννα, σε συνεργασία με τον πρόεδρο του Δ.Δ. Δάφνης Απόστολο Μπάκα παρέδωσαν στο ‘Χαμόγελο του παιδιού’ ποσότητα προγευμάτων τα οποία θα διατεθούν στα παιδιά του εθελοντικού οργανισμού και σε οικογένειες που χρήζουν στήριξης.

Η κα Κορτέση δήλωσε: Μόνο όταν μοιράζεσαι μπορείς να είσαι ολοκληρωμένος ως άνθρωπος.

Σίγουρα και με τα τρέχοντα γεγονότα κάποιοι έχουν αρχίσει να αμφιβάλλουν για τις εθελοντικές οργανώσεις αλλά ας μην μένουμε στο δέντρο και χάνουμε το δάσος. Υπάρχουν συνάνθρωποι μας που “παράγουν” μεγαλοψυχία και αποτυπώνουν στην κοινωνία σπουδαίο έργο.

Ο κ. Αποστόλης Μπάκας από την πλευρά του ευχαρίστησε την υπεύθυνη στο ‘Χαμόγελο του παιδιού’ για την αγάπη και την μεγάλη στήριξη που προσφέρουν στα παιδιά και στις οικογένειες του νομού μας και προσκαλεί όλους τους συμπολίτες μας να συνεχίσουν να βοηθούν γιατί υπάρχουν και οργανώσεις που η δουλειά και το έργο τους δεν ανταμείβεται.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

viber image 2024 02 23 12 35 38 848

This will close in 20 seconds