Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

L’ Étape Greece by Tour de France 2024 – Θα περάσει από την περιοχή της Πηνείας Δήμου Ήλιδας

letap24

Από την περιοχή της Πηνείας Δήμου Ήλιδας θα περάσει η φετινή μεγάλη διοργάνωση του Ποδηλατικό Αγώνα L’ Étape Greece by Tour de France 2024

Ποιές θα είναι οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και σε ποιά χωριά

Σε ποδηλατικούς ρυθμούς έχει μπει η Ηλεία, καθώς το Σάββατο 6 Απριλίου διεξάγεται στην Αρχαία Ολυμπία, ο κορυφαίος ποδηλατικός αγώνας L’ Étape Greece by Tour de France 2024, ο οποίος για πρώτη χρονιά θα περάσει και από χωριά της Πηνείας του Δήμου Ήλιδας.

Η εμβληματική αυτή γιορτή της ποδηλασίας θα περιλαμβάνει 3 διαφορετικές επιλογές διαδρομών στη μαγευτική φύση της ορεινής Ηλείας.

Συγκεκριμένα, επαγγελματίες και ερασιτέχνες φίλοι της ποδηλασίας θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν στην ιδιαίτερα απαιτητική και γεμάτη προκλήσεις διαδρομή των 128 χλμ. (The Race), τη μικρότερη κυκλική διαδρομή των 76 χλμ. (The Ride), αλλά και την επίπεδη, μη ανταγωνιστική διαδρομή των 17 χλμ. (The Fun Ride), η οποία απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους που θέλουν να ζήσουν μία αξέχαστη ανοιξιάτικη ποδηλατική εμπειρία.

Ο μεγάλος αγώνας των 128 χλμ. θα ξεκινήσει το στις 8:30 το πρωί του Σαββάτου από το Δημαρχείο της Αρχαίας Ολυμπίας στο οποίο και θα τερματίσει, ακολουθώντας μία κυκλική διαδρομή και περνώντας -μεταξύ άλλων- και από χωριά της Δημοτικής Ενότητας Πηνείας.

Για την ομαλή και επιτυχημένη διεξαγωγή του αγώνα, θα ισχύσουν ειδικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και στον κεντρικό δρόμο της Πηνείας καο συγκεκριμένα, από τις 10:00 έως και τις 14:00 μετά το μεσημέρι, με τους δρόμους να επανέρχονται σε κυκλοφορία διαδοχικά μετά την έλευση των αθλητών.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

viber image 2024 06 17 09 55 56 284 οδειο24

This will close in 20 seconds