Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Με τα αρμόδια Υπουργεία επικοινώνησε η Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου για το ΦΕΚ διοικήσεων των Ν.Μ Αμαλιάδας και Κρεστένων- Διαβεβαίωση ότι δεν τίθεται ζήτημα σχετικά με τη λειτουργία των Νοσηλευτικών Μονάδων Αμαλιάδας και Κρεστένων

avgerino ilia

Επαφές για το ΦΕΚ διοικήσεων των Ν.Μ Αμαλιάδας και Κρεστένων

Την διαβεβαίωση ότι δεν τίθεται ζήτημα σχετικά με τη λειτουργία των Νοσηλευτικών Μονάδων Αμαλιάδας και Κρεστένων, έλαβε η Βουλευτής Ηλείας της Ν.Δ, Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, έπειτα από επικοινωνία που είχε με το Υπουργείο Υγείας, με αφορμή την δημοσίευση του ΦΕΚ που αφορά στην ομαδοποίηση των νομικών προσώπων δημόσιου και ιδιωτικού δικαίου, των οποίων οι διοικήσεις θα επιλέγονται μέσω ΑΣΕΠ, και στο οποίο γινόταν αναφορά στο Γενικό Νοσοκομείο Ηλείας, όχι όμως και στις άλλες δύο Νοσηλευτικές Μονάδες.


Όπως τονίστηκε από την πλευρά του Υπουργείου, από το 2012 τα Νοσοκομεία Πύργου, Αμαλιάδας και Κρεστένων λειτουργούν με Ενοποιημένο Οργανισμό, κατά συνέπεια δεν προκύπτει καμία αλλαγή από το συγκεκριμένο ΦΕΚ, που ουσιαστικά αφορά στο νέο σύστημα επιλογής διοικήσεων φορέων του δημοσίου τομέα. Παράλληλα, επισημάνθηκε ότι οι θέσεις διοίκησης των νοσοκομείων θα προκηρυχθούν κανονικά.


Η κα. Αυγερινοπούλου επιπρόσθετα έθεσε το θέμα και μετέφερε τον προβληματισμό των φορέων της Ηλείας και στο Υπουργείο Εσωτερικών, από όπου έγινε και η τελική εισήγηση για την ομαδοποίηση των νομικών προσώπων δημοσίου και ιδιωτικού δικαίου, ενώ αναμένεται εκ νέου συνεργασία για το θέμα μεταξύ των δύο Υπουργείων, για τυχόν επιπλέον διευκρινήσεις, αν αυτό κριθεί απαραίτητο.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos