Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Ανδρέας Νικολακόπουλος: Θέματα αιγιαλού στο επίκεντρο των συναντήσεων -Τι συζήτησε με τον Χάρη Θεοχάρη και τη Νάγια Κόλλια

N.

-Συζήτηση και για το φορολογικό νομοσχέδιο

ΕΠΑΦΕΣ ΑΝΔΡΕΑ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗ Γ.Γ. ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ

Θέματα αιγιαλού στο επίκεντρο των συναντήσεων -Τι συζήτησε με τον Χάρη Θεοχάρη και τη Νάγια Κόλλια -Συζήτηση και για το φορολογικό νομοσχέδιο

image 6 53

Με τον Υφυπουργό Οικονομικών κ. Χάρη Θεοχάρη και ακολούθως με την Γενική Γραμματέα Δημόσιας Περιουσίας κα Νάγια Κόλλια, συναντήθηκε ο βουλευτής του νομού μας κ. Ανδρέας Νικολακόπουλος, αναφορικά με τα ζητήματα που αφορούν στα υποβληθέντα αιτήματα καθορισμού και επανακαθορισμού των ορίων αιγιαλού και παλαιού αιγιαλού.

Να σημειωθεί ότι για το ίδιο θέμα ο κ. Νικολακόπουλος είχε καταθέσει και σχετική ερώτηση στον Υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών κ. Κωστή Χατζηδάκη, καθώς παρατηρείται καθυστέρηση στην εξέταση των αιτημάτων.

N

 Στελέχωση στην ατζέντα και φορολογικό νομοσχέδιο.

Ο Ηλείος κοινοβουλευτικός, τόσο στην συνάντησή του με τον κ. Θεοχάρη όσο και με την κα Κόλλια, εξήγησε τους λόγους που επιβάλλουν την άμεση διεκπεραίωση των αιτημάτων, θέτοντας ταυτόχρονα και το θέμα της στελέχωσης των Κτηματικών Υπηρεσιών του Δημοσίου και παράλληλα είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για το νέο νόμο που αφορά στην εξαγορά εκτάσεων του Ελληνικού Δημοσίου.

«Το επόμενο διάστημα θα έχουμε εξελίξεις και θα δούμε στην πράξη την πλήρη εφαρμογή του νέου νόμου για την εξαγορά εκτάσεων του ελληνικού δημοσίου. Κατά την εφαρμογή θα δούμε και πώς εξειδικεύεται σε κάθε περίπτωση, έτσι ώστε οι αιτούντες και όσοι έχουν προβλήματα να τα ξεπεράσουν και να μπορέσουν να προχωρήσουν σε αξιοποίηση των εκτάσεών τους» επεσήμανε ο κ. Νικολακόπουλος, ο οποίος ζήτησε από τον Υφυπουργό να εξεταστεί το ενδεχόμενο θεσμικών παρεμβάσεων στο θέμα της λειτουργίας των Κτηματικών Υπηρεσιών. Παράλληλα συνεχίζει τις επαφές του για τα ανωτέρω ζητήματα.

Τέλος έγινε εκτενής συζήτηση και για το  νέο φορολογικό νομοσχέδιο και μεταφέρθηκαν και οι προτάσεις των φορέων της Ηλείας που είχαν μεταφερθεί στον Ηλείο Βουλευτή τόσο προφορικώς, στις συναντήσεις που έγιναν, όσο και γραπτώς.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

thermo knauf

This will close in 20 seconds