Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

Screenshot 2024 03 23 112319
locomotive cafe
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Μεγάλη Έρευνα για τους επαγγελματίες και την αγορά του Πύργου

ΞΑΝΘΟΥΛΗΣ

«Happy Day» στον Πύργο την Παρασκευή 8 Μαρτίου

Έρευνα για τους επαγγελματίες και την αγορά του Πύργου

Για τα αποτελέσματα  μεγάλης έρευνας που έκανε ο Εμπορικός Σύλλογος Πύργου  και θα παρουσιαστεί την Δευτέρα στο ΕΒΕ  Ηλείας ο Πρόεδρος του Συλλόγου  κ. Ηλίας  Ξανθούλης  τόνισε μεταξύ άλλων ότι, «προσπαθήσαμε με αυτή την έρευνα, να προσεγγίσουμε όσο περισσότερο μπορούμε, τα προβλήματα που έχει ο κάθε επαγγελματίας, πώς μπορούν να αντιμετωπιστούν, σε τι κατάσταση βρίσκονται οι επαγγελματίες, για να δούμε με τις προκλήσεις που έχει η εποχή μας, πώς μπορούμε να βοηθήσουμε. Τα συμπεράσματα αυτής της έρευνας είναι πολλά. Νομίζω ότι θα εκπλήξουν μερικούς. Πιστεύω ότι θα πρέπει να την παρακολουθήσει όλος ο κόσμος αυτή την παρουσίαση, θα δοθεί σε όλους το ερωτηματολόγιο και τα αποτελέσματα. Απευθύνω πρόσκληση σε όλους τους τοπικούς φορείς, αλλά και σε όλους τους πολίτες της πόλης, να έρθουν για να μάθουν για αυτήν την έρευνα. Είναι μία πρωτοποριακή έρευνα που δεν έχει ξαναγίνει, πιστεύω ότι θα είναι κάτι το καινούργιο και θα απαντήσει σε πολλά ερωτήματα, τα οποία θέτουν οι καταναλωτές.»
Στην παρουσίαση της έρευνας θα είναι και ο κ. Καρανίκας πρόεδρος της ΕΣΕΕ ως επίσημος προσκεκλημένος και ομιλητής  της εκδήλωσης.

«Happy Day» στον Πύργο την Παρασκευή 8 Μαρτίου!

EMPORIKOSHAPPYDAY0324

Την Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024 έχει προγραμματίσει την  Εκπτωτική Ημέρα «Happy Day» ο Εμπορικός Σύλλογος Πύργου, έχοντας ήδη ξεκινήσει προσπάθεια για την οργάνωσή της.

Την απόφαση έλαβε το Δ.Σ του Συλλόγου, κατόπιν και της επιθυμίας των εμπόρων της πόλης.

Σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό, τα καταστήματα εκείνη την ημέρα θα παραμείνουν ανοιχτά από τις 9:00 το πρωί μέχρι τις 9:00 το βράδυ, προσφέροντας προϊόντα σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές, δίνοντας την ευκαιρία στους καταναλωτές να κάνουν συμφέρουσες αγορές.

EMPORIKOSHAPPYDAY0324

με πληροφορίες από ert

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

studiotselepiphotoidtautototes

Το φωτογραφείο είναι έτοιμο να σας εξυπηρετήσει σύμφωνα με τις νέες προδιαγραφές όσον αφορά την έκδοση της νέας ταυτότητας

This will close in 20 seconds