Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
giannikopoulos
kea gif output R2qE26

Πάτρα: Σήμερα η απολογία της μητέρας για τον θάνατο της 9χρονη κόρης της

roula pisp

Δίκη για υπόθεση Πάτρας: Σήμερα η απολογία της μητέρας για τον θάνατο της 9χρονη κόρης της – Αίτηση εξαίρεσης της προέδρου από Κούγια

Αίτηση εξαίρεσης υπέβαλλε ο Αλέξης Κούγιας για λογαριασμό της κατηγορούμενης μητέρας κατά της προέδρου της έδρας, λίγο πριν ξεκινήσει η διαδικασία για την απολογία της για την υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα. Το δικαστήριο έχει διακόψει το δικαστήριο.

Σήμερα αναμένεται να αρχίσει η απολογία της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα, για να δώσει τις δικές της απαντήσεις στις βαριές κατηγορίες που της καταλογίζονται, για πράξεις που φέρεται να έκανε σε βάρος της πρωτότοκης κόρης της.

Αίτηση εξαίρεσης υποβάλλει ο Αλέξης Κουγιας για λογαριασμό της κατηγορούμενης στο πρόσωπο της προέδρου της έδρας. Έχει διακόψει το δικαστήριο για να την προετοιμάσει ο Κουγιας.

Μετά από 72 συνεδριάσεις του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας και 10 μήνες ακροαματικής διαδικασίας, έχει έρθει η ώρα των εξηγήσεων για την 35χρονη κατηγορούμενη από την Πάτρα για την πρώτη δίκη η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη σε βάρος της για τη δολοφονία της πρωτότοκη κόρη της, της 9χρονης Τζωρτζίνα, καθώς και την απόπειρα δολοφονίας της εννέα μήνες νωρίτερα. Η πράξη της ανθρωποκτονίας έχει στοιχειοθετηθεί βάσει της θανατηφόρας δόσης κεταμίνης που βρέθηκε στο αίμα του παιδιού.

Η κατηγορούμενη έχει δηλώσει ότι είναι αθώα και ότι ουδέποτε πείραξε ούτε το πρώτο της παιδί, ούτε και τα άλλα δύο παιδιά για τα οποία επίσης κατηγορείται ότι τα σκότωσε μέσω ασφυκτικού θανάτου. Και αυτή η δίκη έχει προσδιοριστεί να ξεκινήσει στις 15 Δεκεμβρίου.

Σήμερα, αναμένεται ότι θα ερωτηθεί για τους ισχυρισμούς που προβάλει, καθώς οι τρεις τακτικοί δικαστές και οι τέσσερις ένορκοι θα θελήσουν να πάρουν απαντήσεις από την ίδια για σειρά θεμάτων.

Η απολογία, εφόσον ξεκινήσει, δεν αναμένεται να ολοκληρωθεί κατά τη σημερινή δικάσιμο.

ert

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

tselepistudio photo

This will close in 20 seconds