Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

giannikopoulos
mixalopoulos antallaktika merced
keapyrgou

Μία ακόμα συνάντηση του Χρήστου Χριστοδουλόπουλου με τον Δήμαρχο Αθηναίων Χάρη Δούκα

xrdouk

Μία ακόμα συνάντηση με τον Δήμαρχο Αθηναίων κ. Χάρη Δούκα είχε στην Πάτρα ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος και μέλη της Δημοτικής του αρχής, στο πλαίσιο της ενημέρωσης εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης από τη Δυτική Ελλάδα για τις επικείμενες εκλογές της ΚΕΔΕ.

Στη συνάντηση της Πάτρας, ο δήμαρχος Ήλιδας συνοδευόταν από τον αναπληρωτή δημάρχου και αντιδήμαρχο Προγραμματισμού, Επιχειρηματικότητας, Προσέλκυσης Επενδύσεων και Εξωστρέφειας κ. Μάκη Παπαγιαννόπουλο και τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων, Υποδομών, Πολιτικής Προστασίας και Υδάτινων Πόρων κ. Κώστα Τσεριώνη, οι οποίοι είναι και εκ των εκπροσώπων του Δήμου Ήλιδας στις επικείμενες εκλογές της ΠΕΔ Δυτικής Ελλάδας.

Ο κύριος Δούκας ανέλυσε στους παριστάμενους το πλάνο του για την επόμενη πενταετία στο κορυφαίο συλλογικό όργανο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αλλά και την απόφασή του να είναι υποψήφιος για το αξίωμα του προέδρου της ΚΕΔΕ, ενώ αντάλλαξε με όλους απόψεις για τα φλέγοντα θέματα και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δήμοι σήμερα.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

viber image 2024 02 23 12 35 38 848

This will close in 20 seconds