Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Μιχάλης Κατρίνης: ‘’Η Νέα Δημοκρατία θέλει να συντηρήσει ,με κάθε τρόπο, το πολιτικό σκηνικό του ενάμιση κόμματος .’’

katrinismixalis

 ‘’ Η Νέα Δημοκρατία θέλει να συντηρήσει ,με κάθε τρόπο, το πολιτικό σκηνικό του ενάμιση κόμματος .’’

‘’ Στρατηγική επιλογή της Νέας Δημοκρατίας είναι να διατηρηθεί  το σημερινό καχεκτικό πολιτικό σκηνικό του ενάμιση κόμματος, με τον κ. Μητσοτάκη πανίσχυρο και απέναντι του μια τραυματισμένη και απαξιωμένη αξιωματική αντιπολίτευση.

Για αυτό και έχουν ενεργοποιήσει μηχανισμούς αλλά και διάφορους προθύμους για να πλήξουν το ΠΑΣΟΚ.’’ τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ κ.Μιχάλης Κατρίνης μιλώντας στη Βουλή.

Τόνισε μάλιστα ότι το ΠΑΣΟΚ θα αναδεικνύει διαρκώς τις διαχωριστικές γραμμές που το χωρίζουν από τη Νέα Δημοκρατία στην οικονομία, το κοινωνικό κράτος, τα εθνικά θέματα, το αναπτυξιακό μοντέλο, την αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης, τον σεβασμό των θεσμών και του κράτους δικαίου.

Χαρακτήρισε το πόρισμα της Εξεταστικής Επιτροπής για τα Τέμπη ως μνημείο ντροπής , τονίζοντας ότι ‘’ είναι προσβλητικός και απαξιωτικός ο τρόπος με τον οποίο κάποιοι καταφέρονται κατά των ευρωπαϊκών θεσμών αλλά και των γονέων παιδιών που πασχίζουν για την αποκάλυψη της αλήθειας και την απόδοση ευθυνών.’’

Ο κ.Κατρίνης ανέφερε ότι όλοι και κυρίως η ηγεσία της Δικαιοσύνης  οφείλουν να προβληματιστούν για το γεγονός ότι τα δύο τρίτα των πολιτών έχουν ελάχιστη ή καθόλου εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη για τη διερεύνηση της τραγωδίας των Τεμπών. Αλλά και για το γεγονός ότι 8 στους 10  Έλληνες πολίτες δηλώνουν πεπεισμένοι για την συγκάλυψη ευθυνών πολιτικών προσώπων για τα Τέμπη.

Επισήμανε επίσης ότι το αφήγημα της ισχυρής οικονομίας, που διακινεί η κυβέρνηση, παρουσιάζει ρωγμές αφού δύο διεθνείς οίκοι, η  JP Morgan και η Moody’s, αντί για αναβάθμιση που περίμενε η κυβέρνηση, έστειλαν σαφή μηνύματα που αφορούν:

-το μεγάλο  έλλειμμα στο ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών και τη μείωση των εξαγωγών,

-τον  πληθωρισμό και τη μείωση της ιδιωτικής κατανάλωσης, λόγω της ακρίβειας,

-το τεράστιο πρόβλημα του ιδιωτικού χρέους και το αδύναμο τραπεζικό σύστημα.

‘’Η κυβέρνηση μπορεί να διαλέγει βολικό αντίπαλο. Δεν μπορεί, όμως, να αποφύγει τη σύγκρουση με την πραγματικότητα που σύντομα θα αποδειχθεί οδυνηρή για τις την ίδια.

Σήμερα, περισσότερο από ποτέ άλλοτε, είναι εθνική ανάγκη η ανάδειξη μιας ισχυρής και αξιόπιστης αντιπολίτευσης που θα δώσει ελπίδα και προοπτική στις Ελληνίδες και τους Έλληνες. Η χώρα χρειάζεται μια μεγάλη δημοκρατική παράταξη με προγραμματικές προτάσεις που θα έχουν ως σημείο αναφοράς το μέλλον και τους μη προνομιούχους της εποχής μας, που είναι οι πολλοί, που είναι η νέα μεγάλη προοδευτική κοινωνική πλειοψηφία.’’ τόνισε ο Μιχάλης Κατρίνης

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

This will close in 20 seconds