Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

giannikopoulos
mixalopoulos antallaktika merced
keapyrgou

Μιχάλης Κατρίνης: «Θριαμβολογεί ο υπουργός, αλλά ούτε λέξη για το “Πύργος-Τσακώνα”»

katrinis foto3

Η παρουσία και οι θριαμβολογίες του υπουργού Υποδομών κ. Σταϊκούρα για το δρόμο «Πάτρα – Πύργος» δεν αναιρούν ούτε σβήνουν τα τέσσερα χρόνια, που χάθηκαν με ευθύνη αυτής της κυβέρνησης και τα άλλα πέντε χρόνια με ευθύνη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Ουσιαστικά χάθηκαν εννιά ολόκληρα χρόνια για την ολοκλήρωση ενός έργου, που θα εγγυόταν την ασφάλεια των οδηγών και θα ενίσχυε τις αναπτυξιακές προοπτικές της Ηλείας.

Από εκεί και πέρα, ο κ. Σταϊκούρας δεν είπε ούτε λέξη για τον δρόμο «Πύργος- Τσακώνα» για τον οποίο έχω καταθέσει ερώτηση ζητώντας συγκεκριμένες απαντήσεις σχετικά με το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του έργου, αν βέβαια, εντάσσεται τελικά στον σχεδιασμό της κυβέρνησης.

Την προεκλογική περίοδο, ο Πρωθυπουργός και τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας εξήγγειλαν , με κάθε μέσο και τρόπο, την υλοποίηση αυτού του έργου για να υφαρπάξουν την ψήφο των πολιτών.

Επτά μήνες μετά, καμία επίσημη τοποθέτηση δεν υπάρχει για ένα έργο, που θα δώσει αναπτυξιακή πνοή στη νότια Ηλεία.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

viber image 2024 02 23 12 35 38 848

This will close in 20 seconds