Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

Screenshot 2024 03 23 112319
locomotive cafe
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Ν. Κοροβέσης, Αντιπ/ρχης Π.Ε. Ηλείας: Αναγκαίες παρεμβάσεις άρσης της επικινδυνότητας και βελτίωση της ορατότητας στη διασταύρωση Ανηλίου του Δήμου Ζαχάρως

image 44 3 768x1024

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΡΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Π.Ε. ΗΛΕΙΑΣ

Ν. Κοροβέσης, Αντιπ/ρχης Π.Ε. Ηλείας: Αναγκαίες παρεμβάσεις στην διασταύρωση Ανηλίου του Δήμου Ζαχάρως

Ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων της Ζαχάρως αλλά και της ευρύτερης περιοχής που αφορούσε τις αναγκαίες παρεμβάσεις για την άρση της επικινδυνότητας και την βελτίωση της ορατότητας που έπρεπε να πραγματοποιηθούν στην επικίνδυνη διασταύρωση του Ανηλίου, πήρε την Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024, σάρκα και οστά, κατόπιν ενεργειών του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ηλείας, Νίκου Κοροβέση.

Ειδικότερα, έπειτα από παρέμβαση του κ. Κοροβέση προς το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, αποκαταστάθηκε το πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί από την τοποθέτηση των μεταλλικών μπαρών στη διασταύρωση, οι οποίες περιόριζαν αισθητά το πεδίο ορατότητας των διερχόμενων οδηγών, με αποτέλεσμα αρκετές φορές να σημειωθούν σοβαρά τροχαία δυστυχήματα.

Συγκεκριμένα, έπειτα από τις εργασίες που πραγματοποιήθηκαν, το ύψος στο οποίο είχαν τοποθετηθεί η μεταλλικές μπάρες, χαμήλωσε, με αποτέλεσμα πλέον, όσοι οδηγοί επιχειρούν να βγουν στον κεντρικό δρόμο να έχουν περισσότερη ορατότητα, ενώ παράλληλα, τοποθετήθηκε και καθρέπτης ασφαλείας προκειμένου να μειωθεί όσο το δυνατόν περισσότερο, ο κίνδυνος τροχαίου.

image 44 3 768x1024

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ηλείας, Νίκος Κοροβέσης, που βρέθηκε στο σημείο κατά την διάρκεια της εκτέλεσης των εργασιών, δήλωσε: «Οι εργασίες για την άρση της επικινδυνότητας και την βελτίωση της ορατότητας στην επικίνδυνη διασταύρωση του Ανηλίου, στην οποία έχουν σημειωθεί αρκετά τροχαία ατυχήματα και έχουμε θρηνήσει ανθρώπινες ζωές αποτελούσε ένα πάγιο και δίκαιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας, που σήμερα γίνεται πραγματικότητα.

Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, αφουγκράστηκε το πρόβλημα και κατόπιν συνεργασίας με την Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, προχώρησε στις αναγκαίες παρεμβάσεις οι οποίες ενισχύουν το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών».

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

like us on facebook logo iliakanea

This will close in 20 seconds