Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

Screenshot 2024 03 23 112319
locomotive cafe
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Νέα Αριστερά Ηλείας: Δημιουργία Δικτύου για την Παιδεία της Νέας Αριστεράς- Παρούσα και η Ηλεία

neaaristera

Δημιουργία Δικτύου για την Παιδεία της Νέας Αριστεράς
Παρούσα και η Ηλεία

«Η παιδεία δεν πωλείται: είναι δημόσιο αγαθό, μέσο ανάπτυξης των ανθρώπων και πυλώνας της δημοκρατίας και του κοινωνικού κράτους.»
Η Νέα Αριστερά δεν διαπραγματεύεται! Δημόσια, δωρεάν, δημοκρατική Παιδεία σε όλες τις βαθμίδες, ολιστική και συμπεριληπτική εκπαίδευση για όλους, σύγχρονο και ποιοτικό 14χρονο υποχρεωτικό σχολείο, δημόσιο, δωρεάν Πανεπιστήμιο και ενιαίος χώρος εκπαίδευσης και έρευνας!
Αυτές οι βασικές αρχές δίνουν το «στίγμα» της συμβολής του Δικτύου για την Παιδεία, που δημιουργήθηκε σε συνέχεια της Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 18 του Φλεβάρη.
Στην Πανελλαδική συνάντηση παρόντες και Ηλείοι εκπαιδευτικοί, με συμβολή στην Εκπαίδευση, χρόνια τώρα και σε δημοκρατικούς αγώνες και κινηματικές δράσεις. Παρόντες και με την εκλογή του Δημήτρη Μπαξεβανάκη στη Γραμματεία του Δικτύου και με τη συμμετοχή της Βίκυς Βασιλοπούλου στην ομάδα Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.
Η δημόσια εκπαίδευση δεν μπορεί παρά να είναι πεδίο διαμόρφωσης ελεύθερων και κριτικά σκεπτόμενων ανθρώπων, φυτώριο δημοκρατικών ιδεών και πρακτικών στο νέο κόσμο που αναδύεται μέσα από τις τεχνολογικές εξελίξεις και υπό το βάρος των οικολογικών απειλών.
Ο αγώνας μας είναι δεδομένος γιατί λέμε ό,τι πιστεύουμε και πιστεύουμε ό,τι λέμε!
Νέα Αριστερά Ηλείας

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

stamoulis anakainisi

This will close in 20 seconds