Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

giannikopoulos
mixalopoulos antallaktika merced
keapyrgou

ΝΕΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΔΑΣ

dhmishlidas hlida logo dimos

«Διαδικτυακή εκδήλωση για τις επιδημίες του χειμώνα από το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Ήλιδας – Οι πολίτες ρωτούν οι ειδικοί ιατροί απαντούν»
Ο Δήμος Ήλιδας και το Κέντρο Πρόληψης για την Υγεία (ΚΕΠ Υγείας) που έχει δημιουργήσει, σας προσκαλεί στη νέα διαδικτυακή ενημερωτική δράση του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, με θέμα: «Οι Επιδημίες του Χειμώνα, – Οι Πολίτες ρωτούν, οι Ειδικοί Ιατροί απαντούν», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 18:00 – 19:30, με τη συνεργασία της Ελληνικής Εταιρείας Χημειοθεραπείας και τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών.
Η εκδήλωση έχει ως στόχο την ορθή ενημέρωση για την αντιμετώπιση των επιδημιών του χειμώνα, όπως ιώσεις, γρίπη, covid-19 κ.α., που ταλαιπωρούν τόσο τους ενήλικες όσο και τα παιδιά.
Μέσα από προσεκτικά επιλεγμένες ερωτήσεις, οι ειδικοί ιατροί καλούνται να καλύψουν όλες τις απορίες των πολιτών.
Στο πάνελ θα συμμετάσχουν τέσσερις ιατροί, καθηγητές πανεπιστημίου και μέλη της Ελληνικής Εταιρείας Χημειοθεραπείας, ενώ τη συζήτηση θα συντονίζει η δημοσιογράφος κα Ελένη Καμάρα, η οποία θα απευθύνει και τις ερωτήσεις στους ιατρούς.
Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην ενημερωτική εκδήλωση, θα έχουν τη δυνατότητα να απευθύνουν ερωτήσεις σχετικές με το θέμα, μέσου του ειδικού chat.
 Ο σύνδεσμος της πλατφόρμας Zoom (link) μέσω του οποίου μπορείτε να συμμετέχετε είναι ο εξής: http://bit.ly/3RSjwhV.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

viber image 2024 02 23 12 35 38 848

This will close in 20 seconds