Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
giannikopoulos
kea gif output R2qE26

 Για τέταρτη φορά μέσα σε έξι μήνες δωρεάν τεστ ΠΑΠ στον Δήμο Ζαχάρως

ηλειακα νεα iliaka nea ΠΑΠ στον Δήμο Ζαχάρως

Για τέταρτη φορά μέσα σε έξι μήνες πραγματοποιήθηκε, στις 30 Νοεμβρίου 2023, δράση δωρεάν προληπτικού ελέγχου τεστ ΠΑΠ σε γυναίκες του δήμου Ζαχάρως, η οποία υλοποιείται από τον Δήμο Ζαχάρως, μέσω του Κέντρου Κοινότητας και της Κοινωφελούς Επιχείρησης, σε συνεργασία με το Δίκτυο Μαιών Αμαλιάδας και το Κέντρο Υγείας Ζαχάρως.

Συγκεκριμένα, οι μαίες κ. Νίκη Μυλωνά και κ. Ελένη Φωτεινοπούλου, πραγματοποίησαν προληπτικό γυναικολογικό έλεγχο σε δημότισσες που είχαν δηλώσει συμμετοχή, ύστερα από σχετική ανακοίνωση. Από το Κέντρο Κοινότητας συμμετείχε στη δράση η Κοινωνική Λειτουργός κ. Μαρία Καστρινού.

Το «παρών» έδωσε και η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Κοινωνικής Πολιτικής κ. Δήμητρα Σκαλτσά, η οποία τόνισε ότι «μέσω της συγκεκριμένης δράσης προσφέρουμε σε όλες τις γυναίκες του Δήμου μας τη δυνατότητα δωρεάν τεστ ΠΑΠ, μιας σύντομης και απλής εξέτασης που όμως αποτελεί την εγκυρότερη μέθοδο πρόληψης για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας».

Το Κέντρο Κοινότητας είναι Συγχρηματοδοτούμενο Πρόγραμμα από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος “Δυτική Ελλάδα 2014-2020”.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

like us on facebook logo iliakanea

This will close in 20 seconds