Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Νίκος Παπανδρέου από Ηλεία: Καλώ τους πολίτες να έρθουν στις κάλπες και να στηρίξουν το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, ανατρέποντας εκείνοι τους πολιτικούς συσχετισμούς 

IMG 5259.jpeg

Νίκος Παπανδρέου από Ηλεία: Καλώ τους πολίτες να έρθουν στις κάλπες και να στηρίξουν το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, ανατρέποντας εκείνοι τους πολιτικούς συσχετισμούς

Περιοδεία στον νομό Ηλείας πραγματοποίησε σήμερα ο Ευρωβουλευτής και εκ νέου υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ, Νίκος Παπανδρέου, που επισκέφθηκε το Συσκευαστήριο Φράουλας AELIA BERRIES στη Βάρδα Ηλείας και τον Αγροτικό Συνεταιρισμό «ΕΝΩΣΗ» Παραγωγών Ηλειακού Κάμπου. Τονίζοντας ότι οι νέοι αγρότες και οι μικρές γεωργικές εκμεταλλεύσεις χρειάζονται άμεσα στήριξη, ο Νίκος Παπανδρέου ζήτησε τη δύναμη να μεταφέρει τα ζητήματά τους στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, ενώ τους ενημέρωσε και για τα ευρωπαϊκά προγράμματα που τους αφορούν.

IMG 6026.jpeg

Επισκεπτόμενος λίγο αργότερα το Γενικό Νοσοκομείο Αμαλιάδας και το Νοσοκομείο Πύργου «Ανδρέας Παπανδρέου»,  επιχείρησε μεταξύ άλλων μία αναδρομή στη μεγάλη τομή του ΕΣΥ, που ίδρυσε το ΠΑΣΟΚ, και τόνισε την ανάγκη για στήριξή του σήμερα, σε ανθρώπινους και υλικούς πόρους. Στη συνέχεια ο ευρωβουλευτής στον Πύργο.

Κατά την περιήγησή του στην αγορά του Πύργου, ο Νίκος Παπανδρέου συζήτησε με πολίτες για τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Στη συνέχεια μετέβη στο Σχολείο Ειδικής Αγωγής “Ηλίανθος ΚΔΑΠ μεΑ”, όπου ενημερώθηκε από το προσωπικό για το έργο του.

Η περιοδεία του έκλεισε με κεντρική ομιλία στη Βάρδα Ηλείας, όπου αναφέρθηκε στο σημαντικό ρόλο των Δήμων και των Περιφερειών στην τοπική ανάπτυξη.

Κάλεσε, τέλος, τους πολίτες να συμμετάσχουν στη διαδικασία των ευρωεκλογών, να στηρίξουν το ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ και να στείλουν ηχηρό μήνυμα υπέρ της ανάγκης προοδευτικών λύσεων, μέσα από την αλλαγή των πολιτικών συσχετισμών στην χώρα. Αυτών, που θα ανοίξουν τον δρόμο για μία προοδευτική διακυβέρνηση ξανά.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

viber image 2024 06 17 09 55 56 284 οδειο24

This will close in 20 seconds