Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

Screenshot 2024 03 23 112319
locomotive cafe
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Ο Αντιπεριφερειάρχης Τ. Παπαδόπουλος στην ετήσια συνάντηση Ευρωπαϊκής Πρωτοβουλίας Πολιτών (ECI), στις Βρυξέλλες

Papadop antip vrikseles 1

Η Ευρωπαϊκή Πρωτοβουλία Πολιτών [(ECI) European Citizens’ Initiative] αποτελεί ένα σημαντικό εργαλείο για τη συμμετοχική δημοκρατία σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Η ετήσια συνάντηση των μελών έγινε το διήμερο 5-6 Μαρτίου 2024 στις Βρυξέλλες, στο κτήριο Berlaymont, το οποίο στεγάζει την έδρα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και το Europe Direct Region of Western Greece εκπροσωπήθηκαν από τον Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας, Έρευνας και Καινοτομίας, Τάκη Παπαδόπουλο, ο οποίος επεσήμανε σχετικά με την συνάντηση: “Η συμμετοχική δημοκρατία αποτελεί πλέον αναπόσπαστο τμήμα του Ευρωπαϊκού μοντέλου κοινωνίας. Η συμμετοχή συνιστά,  μετά και τη Συνθήκη της Λισσαβόνας, δικαίωμα των πολιτών και η επικουρικότητα γίνεται πυλώνας της συμμετοχικής δημοκρατίας. Ήμουν παρών στην ετήσια συνάντηση των μελών του ECI και κατέθεσα στα υπόλοιπα μέλη, απ’ όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ιδέες, δράσεις και πρωτοβουλίες που ενισχύουν την συμμετοχή των πολιτών στη διαμόρφωση του κοινού Ευρωπαϊκού οράματος”

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

studiotselepiphotoidtautototes

Το φωτογραφείο είναι έτοιμο να σας εξυπηρετήσει σύμφωνα με τις νέες προδιαγραφές όσον αφορά την έκδοση της νέας ταυτότητας

This will close in 20 seconds