Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πύργου καλεί τα μέλη του να κάνουν εκπτώσεις στους επισκέπτες του Φεστιβάλ Κινηματογράφου

vitrina pyrgos agora

Τα καταστήματα των επιχειρηματιών που θα δηλώσουν συμμετοχή θα συμπεριληφθούν στον κατάλογο των προτεινόμενων φιλικών καταστημάτων και επιχειρήσεων 

instagram

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πύργου καλωσορίζει το 26ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας, ως τον πιο σημαντικό πολιτιστικό θεσμό της ευρύτερης περιοχής που προσελκύει εκατοντάδες επισκέπτες από όλο τον κόσμο και έχει τη δική του ξεχωριστή συμβολή στην οικονομική ζωή της πόλης μας.

Οι επισκέπτες αυτοί εξυπηρετούνται από την τοπική αγορά για τη διαμονή τους και ταυτόχρονα επιθυμούν να γνωρίσουν και να δοκιμάσουν τα προϊόντα της Ηλειακής γης, να αγοράσουν αναμνηστικά δώρα για τους οικείους τους κ.ο.κ.

Στην κατεύθυνση αυτή, καλούμε τα μέλη του Συλλόγου μας και κάθε επιχειρηματία της πόλης, να εκφράσουν το ενδιαφέρον τους για συνεργασία με το Φεστιβάλ, ώστε να συμπεριληφθούν στον κατάλογο των προτεινόμενων φιλικών καταστημάτων και επιχειρήσεων που θα διανεμηθεί στους επισκέπτες του.

Σε αντάλλαγμα της συμπερίληψής τους στον κατάλογο αυτό, προτείνουμε τη διαμόρφωση μιας εκπτωτικής πολιτικής για τους επισκέπτες του Φεστιβάλ, που θα επιδεικνύουν την κάρτα διαπίστευσης ή το απόκομμα του εισιτηρίου, με ενδεικτική έκπτωση π.χ 10% +, ανάλογα με το αντικείμενο της επιχείρησης και τις δυνατότητές της.

Για την εκδήλωση ενδιαφέροντος παρακαλώ επικοινωνήστε μέχρι Παρασκευή 17/11/2023 με τα παρακάτω άτομα :

Ξανθούλης Ηλίας τηλ. 6936898450

Σπηλιοπούλου Έφη τηλ. 6984768380

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

tselepistudio photo

This will close in 20 seconds