Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
giannikopoulos
kea gif output R2qE26

Ο Γ. Αλεξανδρόπουλος νέος πρόεδρος στη ΔΕΥΑ Αρχ.Ολυμπίας-Τα μέλη του ΔΣ της Επιχείρησης

alexandropoulos deya olympias

Ο Γιάννης Αλεξανδρόπουλος είναι ο νέος πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης & Αποχέτευσης (ΔΕΥΑ) της Αρχαίας Ολυμπίας, σύμφωνα με απόφαση που υπέγραψε ο δήμαρχος Άρης Παναγιωτόπουλος.

Τα υπόλοιπα μέλη που ορίστηκαν, είναι ο Γιώργος Γαλύφας, με αναπληρωτή τον δημοτικό σύμβουλο ΠέτροΓκούβα, ο Γιώργος Λινάρδος με αναπληρωτή τον δημοτικό σύμβουλο ΑντώνηΧρυσανθακόπουλο, ο Κων/νος Σοφιανός με αναπληρωτή το δημοτικό σύμβουλο Κρέζο Γεώργιο και η Αθηνά Ηλιοπούλου, με αναπληρωτή τον δημοτικό σύμβουλο ΚωνσταντίνοΤζούβαλη.  Επίσης ορίστηκε ο δημότης Ανδρέας Σκούτας, με αναπληρώτρια τη δημότισσα Βασιλοπούλου Χριστίνα, ο Χαρίκλεια –Μαρία Παναγιωτακοπούλου, με αναπληρώτρια της τη δημότισσα Αγγελική Σγάρτσου.

Από την αντιπολίτευση ορίστηκαν ο πρώην πρόεδρος Νίκος Μαρούντας, με αναπληρωτή το δημοτικό σύμβουλο Καρκούλια Νικόλαο, και η Ρόη ΑτωνοπούλουΡοϊδούλα, με αναπληρωτή το δημοτικό σύμβουλο ΦώτιοΚωσταριά. Επίσης ορίστηκαν η Μαρία Παπαδοπούλου ως εκπρόσωπος των εργαζομένων στην επιχείρηση (Δ.Ε.Υ.Α. Α.Ο), με αναπληρωτή τον ΑγγελοΣπυρογιάννη και η Βασιλική Μπουρνά, ως εκπρόσωπος περιβαλλοντικού ή κοινωνικού φορέα της περιοχής, με αναπληρώτρια της την Ευθυμία Γιαλλαμά του Δημήτριου.

Η θητεία του Διοικητικού Συμβουλίου ακολουθεί τη θητεία του Δημοτικού Συμβουλίου και σε κάθε περίπτωση λήγει το αργότερο τρεις  μήνες μετά τη συγκρότηση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο Αντιπρόεδρος θα οριστεί κατά την πρώτη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου με ψηφοφορία μεταξύ των μελών του.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

tselepistudio photo

This will close in 20 seconds