Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

 Γιορτές στις συνοικίες Ρομά στην Αμαλιάδα από τις δομές του Δήμου

Γιορτές στις συνοικίες Ρομά στην Αμαλιάδα από τις δομές του Δήμου

Δήμος Hλιδας: Γιορτές στις συνοικίες Ρομά στην Αμαλιάδα από τις δομές του Δήμου: Σκόρπισαν χαμόγελα στα παιδιά!

ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΤΙΣ ΣΥΝΟΙΚΙΕΣ ΡΟΜΑ ΣΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑΔΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΟΜΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΔΑΣ

Σκόρπισαν χαμόγελα στα παιδιά!

Μια ευχάριστη έκπληξη επεφύλασσαν οι κοινωνικές δομές του Δήμου Ήλιδας για τα παιδιά Ρομά στις συνοικίες Παπακαυκά και Τσιχλεΐκων στην Αμαλιάδα, για να αποχαιρετήσουν το 2023 και να υποδεχτούν  με τον καλύτερο τρόπο το 2024!

Οι Πρωτοχρονιάτικες εκδηλώσεις που διοργανώθηκαν στις δύο συνοικίες τα απογεύματα της Τετάρτης και της Πέμπτης, έκρυβαν πολλές εκπλήξεις και χαμόγελα.

Γιορτές στις συνοικίες Ρομά στην Αμαλιάδα από τις δομές του Δήμου 1

Για δύο περίπου ώρες τα παιδιά χόρεψαν, τραγούδησαν σε Χριστουγεννιάτικους ρυθμούς, εθελοντές ανέλαβαν το face painting που ξετρέλανε τους μικρούς φίλους, ενώ στο τέλος της βραδιάς έκανε την  εμφάνισή του ο Άγιος Βασίλης προσφέροντας ζαχαρωτά και σοκολάτες σε όλα τα παιδιά.

Για την διοργάνωση των εκδηλώσεων συνεργάστηκαν ο Δήμος Ήλιδας μέσω του τμήματος Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, του Κέντρου Κοινότητας και του Κοινωνικού Παντοπωλείου καθώς και η ΜΚΟ ‘Πολιτεία Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων’. Ζαχαρωτά και σοκολάτες ήταν ευγενική προσφορά των εταιρειών ‘Μουζάκης’ και ‘Λάβδας’ και της βουλευτού κας Διονυσίας Αυγερινοπούλου.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos