Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν στον Δήμο Ήλιδας

frgrolym

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν στον Δήμο Ήλιδας για τη διέλευση της Ολυμπιακής Φλόγας στην Αμαλιάδα και την Τελετή Υποδοχής στην Αρχαία Ήλιδας

Για την διευκόλυνση οδηγών και πεζών κατά την υποδοχή της Ολυμπιακής Φλόγας στην πόλη την Αμαλιάδας, αλλά και την Τελετή Υποδοχής από το Δήμο Ήλιδας στο αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Ήλιδα, η Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας ανακοίνωσε τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν.

Για το λόγο αυτό, την Τρίτη 16 Απριλίου 2024, απαγορεύεται η στάθμευση παντός οχήματος:

• Στην Αμαλιάδα: Αντωνίου Πετραλιά – Ερμού – Αρχαίας Ήλιδας – Πλατεία Ανεμομύλου – Καλυβίων μέχρι την διασταύρωσή της με οδό Πολυτεχνείου, από τις 10:30 το πρωί έως της 15:00 μετά το μεσημέρι.

• Στην Αρχαία Ήλιδα: Επαρχιακή Οδός Γαστούνης – Φράγματος Πηνειού, έμπροσθεν του Αρχαιολογικού χώρου και του Αρχαίου Θεάτρου, από τις 14:00 έως 16:00 μετά το μεσημέρι.

Επίσης, επιβάλλεται η σταδιακή διακοπή κυκλοφορίας παντός οχήματος κατά τον χρόνο διέλευσης της Ολυμπιακής Φλόγας, ως εξής:

• Στην Αμαλιάδα: Καλυβίων από την διασταύρωσή της με οδό Πολυτεχνείου – Συνέχεια της Καλυβίων ως πλατεία Ανεμομύλου – Αρχαίας Ήλιδος – Ερμού έως και την διασταύρωση αυτής με Αντωνίου Πετραλιά – Αντωνίου Πετραλιά έως και την διασταύρωση με οδό Κολοκοτρώνη από την 10:30 το πρωί έως την 15.00 μετά το μεσημέρι και οδός Αντωνίου Πετραλιά από την διασταύρωση της με την οδό Κολοκοτρώνη, συνέχεια αυτής έως την διασταύρωσή της με την Ε. Ο. Πατρών – Πύργου (Παπακασελά – φανάρια Κουρούτας) από 13:00 έως την 15:00 μετά το μεσημέρι.

• Στην Αρχαία Ήλιδα: Επαρχιακή Οδός Γαστούνης – Φράγματος Πηνειού έμπροσθεν Αρχαιολογικού χώρου και Αρχαίου Θεάτρου, από 15:00 έως 15:45 μετά το μεσημέρι.

Υπενθυμίζουμε, ότι για λόγους διευκόλυνσης των πολιτών, ο Δήμος Ήλιδας και το ΚΤΕΛ Νομού Ηλείας θα έχουν λεωφορεία μεταφοράς στην Αρχαία Ήλιδα για την Τελετή Υποδοχής, τα οποία θα μεταφέρουν ΔΩΡΕΑΝ το κοινό, στις 14:15 από την πλατεία Ανεμομύλου.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

viber image 2024 06 17 09 55 56 284 οδειο24

This will close in 20 seconds