Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Οι Πρόσκοποι όλου του κόσμου κάθε χρόνο  γιορτάζουν την” Παγκόσμια Ημέρα Σκέψης  και Φιλίας”

ΠΑΛ.ΠΡΟΣΚ.ΗΜΕΡΑ ΣΚΕΨΗΣ 2024

 Οι Πρόσκοποι όλου του κόσμου κάθε χρόνο  γιορτάζουν την” Παγκόσμια Ημέρα Σκέψης  και Φιλίας”, στη μνήμη της γενεθλίου ημερομηνίας του ιδρυτή του Προσκοπισμού και είναι αφιερωμένη στην Παγκόσμια Φιλία, Ειρήνη και Συναδέλφωση των λαών της γης,όμως πάνω από όλα ,να δηλώσουν ,νέοι και παλιοί, την συμμετοχή και  προσφορά τους, που –όπως αναφέρει και η προσκοπική Υπόσχεση- το καθήκον προς τον Θεό,τον συνάνθρωπο μας και στο περιβάλλον.

ΠΑΛ.ΠΡΟΣΚ.ΗΜΕΡΑ ΣΚΕΨΗΣ 2024.προσκληση

     Στην περιοχή του Πύργου Ηλείας, προετοιμάζονται μια σειρά εκδηλώσεων, στις Προσκοπικές Ομάδες με αποκορύφωμα την μεγάλη συνεστίαση που θα γίνει το Σάββατο 24η Φεβρουαρίου  8,30μμ στο γνωστό για την ποιότητά του κέντρο  “Πιπερίτσα” και καλούνται να λάβουν μέρος σ’ αυτή οι Παλαιοί Πρόσκοποι-που η Ένωσή τους διοργανώνει την εκδήλωση- τα μέλη των Επιτροπών Κοινωνικής Συμπαράστασης, οι εν ενεργεία βαθμοφόροι ,γονείς και οι φίλοι του Προσκοπισμού της περιοχής. 

       Στη διάρκεια της συνεστίασης όπου θα βρεθούν παλιοί Πρόσκοποι όλων των ηλικιών, οι αρχηγοί τους,βαθμοφόροι κ.λ.π. θα απονεμηθούν Ηθικές διακρίσεις,όπως κάθε χρόνο,  σε όσους έχουν προσφέρει στην τοπική και στην Ηλειακή κίνηση,ενώ θα γίνει σύντομη αναφορά για την επέτειο Τέλος, όλοι θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με την μουσική σε ένα επίκαιρο και διασκεδαστικό πρόγραμμα με τους Γεωργ..Μιχαηλίδη,Μιχ.Τζίφα και Μάκη Ρομποτή..

Δηλώσεις συμμετοχής έγκαιρα  στους κ.κ. , Κώστα Τριανταφυλλόπουλο,Ανδρεα.Γιατρα,Παναγιώτη Καλαμπρέζο, καθώς και στα μέλη της ¨Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Ηλείας  

ΠΑΛ.ΠΡΟΣΚ.ΗΜΕΡΑ ΣΚΕΨΗΣ 2024

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

thermo knauf

This will close in 20 seconds