Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Olympia Rally 2024 Ημέρα 3

Ημέρα 3η του Olympia Rally

Ημέρα 3η του Olympia Rally! Η σημερινή διαδρομή σηματοδοτεί την αρχή του μαραθωνίου, μιας πραγματικής δοκιμασίας αντοχής και δεξιοτήτων, που ξεκινάει από τη Λάλα και καταλήγει στο Ξυλόκαστρο. Αυτό το απαιτητικό σκέλος οδήγησε τους αγωνιζόμενους σε μία ποικιλία εδαφών, με απαιτητική πλοήγηση και αδιάκοπη συγκέντρωση, με κάποιους αναβάτες να χρειάζονται μέχρι και 12 ώρες για να ολοκληρώσουν αυτήν την εκπληκτική διαδρομή.

Οι αναβάτες ξεκίνησαν από τη Λάλα, διέσχισαν το μυθικό δάσος της Φολόης και ανέβηκαν στον Ερύμανθο, διασχίζοντάς τον από Δυτικά προς Ανατολικά. Στη συνέχεια κατευθύνθηκαν βόρεια προς τα Τριπόταμα, τη Βλασιά και τα Καλάβρυτα, όπου έκαναν και τον απαραίτητο ανεφοδιασμό, πριν συνεχίσουν στο Χιονοδρομικό Κέντρο Χελμού για να ξεκινήσουν την απότομη κατάβαση, πάνω από τα Ύδατα Στυγός και μέσα από το δάσος στη Ζαρούχλα, για να διασχίσουν στη συνέχεια τη Ζήρια και μέσω Καρυάς να καταλήξουν στο Ξυλόκαστρο.

Πρώτος τερμάτισε το σκέλος ο #302 Αρτ Βαν Βουτ (NL), με τον #41 Αντ Γιάνσεν (NL) στη δεύτερη θέση, και τον #310 Μάρτιν Καλτ στην τρίτη.

Γενική Κατάταξη μετά την Ημέρα 3:
1. #42 Αρντ Βερμέουλεν (NL)
2. #41 Αντ Γιάνσεν (NL)
3. #302 Αρτ Βαν Βουτ (NL)

Η επιστροφή αύριο είναι τελείως διαφορετική καθώς οι αναβάτες κλείνουν το σκέλος του μαραθωνίου.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα μας και ακολουθήστε μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Off Road Team

Olympia Rally Gallery

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

viber image 2024 06 17 09 55 56 284 οδειο24

This will close in 20 seconds