Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

soly antono rqd
topintzis plaiso
anthoulis 2x5 new 1

Πανελλαδικές 2026: Σχολιασμός των θεμάτων Μαθηματικών (Άλγεβρα ΕΠΑΛ) από το Φροντιστήριο ΆΛΜΑ

ΜΑΤΗΙΜΑΤΙΚΟΙ ΑΛΜΑ

Τα φετινά θέματα Μαθηματικών για τα Ημερήσια και Εσπερινά Επαγγελματικά Λύκεια απευθύνονταν για μία ακόμη χρονιά σε καλά προετοιμασμένους και διαβασμένους μαθητές καθώς κάλυπταν όλο το εύρος της ύλης, και απαιτούσαν γνώσεις που θα έπρεπε να έχουν εμπεδώσει οι μαθητές κατά τη διάρκεια όλων των τάξεων του Λυκείου.

Τα θέματα ήταν κλιμακούμενης δυσκολίας με το θέμα Β και Γ να είναι ανάλογης δυσκολίας με τα προηγούμενα έτη. Ειδικά για το θέμα Δ υπήρχαν ασάφειες στις εκφωνήσεις των Δ2, Δ3 αφού στερούνται επιστημονικής τεκμηρίωσης. Προφανώς λόγω σχήματος δυσκόλεψε τους μαθητές όπως κάθε χρόνο που πέφτει ανάλογο θέμα γεωμετρίας.

Ευχόμαστε καλή συνέχεια και καλά αποτελέσματα στους υποψηφίους.

ΑΛΜΑ ALMA
ΜΑΤΗΙΜΑΤΙΚΟΙ ΑΛΜΑ

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos