Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
giannikopoulos
kea gif output R2qE26

Πανηλειακό Σωματείο Καταστημάτων Ξένιος Ζεύς – Οι εγγραφές είναι δωρεάν!

ZEYSSIOAMTIO ETSIASI

Σύλλογος εστίασης ‘’Ξένιος Ζεύς’’

Δελτίο τύπου:

Το Πανηλειακό Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης ο Ξένιος Ζεύς ενημερώνει πως οι εγγραφές είμαι δωρεάν!

Σκοπός του συλλόγου είναι η διαφάνεια και η ίση μεταχείριση των καταστημάτων μας και όχι μόνο, για τον νόμο Ηλείας έτσι ώστε και ο κόσμος την Ηλείας να έχει αναβαθμισμένες υπηρεσίες με μικρότερο κόστος και να απολαμβάνει την διασκέδασή του!

Ζητάμε από όλους να ενώσουν τις φωνές τους για να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο αύριο και ίσες ευκαιρίες!

Στον σύλλογο μπορούν να εγγραφούν δωρεάν καταστήματα εστίασης, όσοι εργάζονται σε αυτά (djs, μπάρμαν, σερβιτόροι, μάγειρες κλπ), καταναλωτές που θέλουν να είναι ενεργοί, όπως και συνεργάτες των καταστημάτων εστίασης όπως επιχειρήσεις με ηχητικά και φωτισμό!

Τις επόμενες ημέρες το διοικητικό συμβούλιο θα προχωρήσει σε απευθείας επαφές με τους δημάρχους, τους αντιδημάρχους πολιτισμού, τον περιφερειάρχη και τους αντιπεριφερειάρχες Ηλείας για να συζητήσουμε τα πλέον σημαντικά θέματα που ταλανίζουν τον κλάδο μας εν όψει της καλοκαιρινής σεζόν και θέματα που αφορούν τον κλάδο και τους θαμώνες!

Η ενεργή συμβολή των τοπικών συλλόγων, θα ήταν ένα θετικό βήμα στο να δείξουμε ότι είναι όλος ο Νόμος ενωμένος για το καλό του τόπου. Η διάθεση για συνεργασία δεδομένη, ενεργά και με βήμα μέσα από το συμβούλιο του Πανηλειακού συλλόγου!

Η προσωρινή διοίκηση,

Τηλέφωνο επικοινωνίας 6980743764

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

tselepistudio photo

This will close in 20 seconds