Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
giannikopoulos
kea gif output R2qE26

Παραχώρηση του Δημοτικού Θεάτρου “Απόλλων” για εκδηλώσεις

theatro apollon pyrgos

Δήμος Πύργου: Εγκρίθηκαν οι παραχωρήσεις του Θεάτρου «Απόλλων» για εκδηλώσεις

Ο προγραμματισμός για τη νέα πολιτιστική σεζόν στον Δήμο Πύργου ξεκίνησε νωρίς, με τις πρώτες αποφάσεις να λαμβάνονται κατά σε πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε η παραχώρηση του Δημοτικού Θεάτρου “Απόλλων” για ποικίλες εκδηλώσεις, αντανακλώντας τη δέσμευση της δημοτικής αρχής να προσφέρει πλούσιο πολιτιστικό περιεχόμενο στους πολίτες.

Το σχετικό έγγραφο κατατέθηκε από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Πολιτισμού, Γεώργιο Κάρδαρη, ο οποίος παρουσίασε στο σώμα τα εξής αιτήματα:

1. Ομάδα Τέχνης «Δούρειος Ίππος»: Παραχώρηση του Δημοτικού Θεάτρου για την παρουσίαση της παράστασης «Οι Μάγισσες του Σάλεμ» από τις 3 Μαρτίου 2025 έως τις 30 Μαρτίου 2025.
2. Ορχήστρα «Τα Χρώματα της Ήλιδας»: Χρήση του θεάτρου για τις ετήσιες συναυλίες της από τις 22 Απριλίου 2025 έως τις 4 Μαΐου 2025.
3. Θεατρική Ομάδα Πύργου: Διοργάνωση παράστασης από την 1η Φεβρουαρίου 2025 έως τις 2 Μαρτίου 2025.
4. Ευγενία Πετροπούλου: Πραγματοποίηση πολιτιστικής εκδήλωσης στις 25 Ιανουαρίου 2025.
5. Μικτή Χορωδία Πύργου: Διοργάνωση χορωδιακής βραδιάς στις 10 Νοεμβρίου 2024.

Όλα τα αιτήματα εγκρίθηκαν από το Δημοτικό Συμβούλιο, γεγονός που μας κάνει να ανυπομονούμε για ένα χειμώνα γεμάτο με πολιτιστικές εκδηλώσεις που αναμένεται ενθουσιάσουν το κοινό του Πύργου.

Η έγκαιρη έναρξη του προγραμματισμού και η παραχώρηση του Δημοτικού Θεάτρου για τις εν λόγω εκδηλώσεις δείχνουν την αφοσίωση του Δήμου Πύργου στην πολιτιστική ανάπτυξη της περιοχής.

Η ανταπόκριση του Δημοτικού Συμβουλίου στα αιτήματα των τοπικών πολιτιστικών φορέων δείχνει την υποστήριξη και την ενθάρρυνση της δημιουργικής έκφρασης και της πολιτιστικής ζωής στην περιοχή. Έτσι, οι κάτοικοι του Πύργου μπορούν να προσδοκούν έναν πλούσιο πολιτιστικό χειμώνα, με εκδηλώσεις που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα ενδιαφερόντων και ηλικιών.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

tselepistudio photo

This will close in 20 seconds