Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

Screenshot 2024 03 23 112319
locomotive cafe
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Παρέμβαση στο Ποτόκι από το Υπουργείο Περιβάλλοντος

IMG 20240213 WA0001

Παρέμβαση στο Ποτόκι αναμένεται από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας το επόμενο χρονικό διάστημα, όπως τόνισε ο Γενικός Γραμματέας Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων, κ. Εμμανουήλ Γραφάκος, μιλώντας στην Επιτροπή Περιβάλλοντος της Βουλής. Είχε προηγηθεί λεπτομερής ενημέρωση του κ. Γραφάκου από την Πρόεδρο της Επιτροπής, Βουλευτή Ηλείας, Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, για το κρίσιμο περιβαλλοντικό αυτό θέμα. Ο κ. Γραφάκος τόνισε ότι θα γίνουν συγκεκριμένες παρεμβάσεις το επόμενο διάστημα, για την αποκατάσταση της περιοχής, ανακοινώνοντας την ρητή απόφαση του Υπουργείου να συνδράμει με κάθε τρόπο.

Όπως φαίνεται, το Υπουργείο έχει αποφασίσει να δώσει οριστικά τέλος και η ανακοίνωση από τον κ. Γραφάκο έγινε δεκτή με μεγάλη ικανοποίηση από την Πρόεδρο της Επιτροπής, καθώς η κα. Αυγερινοπούλου έχει θέσει μετ’ επιτάσεως την ανάγκη για τη διευθέτηση του σοβαρού περιβαλλοντικού ζητήματος των  αποβλήτων στην περιοχή και την αποκατάστασή της, τόσο στο  Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας και το Υπουργείο Εσωτερικών όσο και τον ίδιο τον Πρωθυπουργό και πρώην Πρόεδρο της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Βουλής, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

stamoulis anakainisi

This will close in 20 seconds