Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

giannikopoulos
mixalopoulos antallaktika merced
keapyrgou

Παύλος Χαϊκάλης: «Ένιωσα να βάλλομαι χωρίς να έχω κάνει τίποτα» – «Δεν έχω να φοβηθώ κάτι. Με ότι πέρασα, αν δεν είχα την αστρολογία, θα είχα αυτοκτονήσει»

xaikalismega
XAIKALIS31622

«Δεν έχω να φοβηθώ κάτι. Με ότι πέρασα, αν δεν είχα την αστρολογία, θα είχα αυτοκτονήσει»

Ο Παύλος Χαϊκάλης μετά από πολύ καιρό έκανε τηλεοπτική εμφάνιση καλεσμένος της εκπομπής «Mega Καλημέρα».

«Ο λόγος που είμαι σήμερα εδώ είσαι εσύ. Ξέρω ότι είσαι η μόνη που είσαι σε ένα άλλο επίπεδο απ’ ότι υπάρχει στην αγορά και αισθάνομαι ασφαλής μαζί σου. Ξέρω ότι δεν έχεις τίποτα το κίτρινο πάνω σου, δεν υποβιβάζεις τον άλλον, δεν έχεις κάποια αιχμή για τον άλλον. Οι περισσότεροι κάνουν κι ένα κίτρινου τύπου, θα έλεγα. Δεν έχω καμία αίσθηση πια γι’ αυτόν τον χώρο.

xaikalisvideomegameleti

Η τέχνη πρέπει να είναι ενωτική, να παράγει πολιτισμό. Αυτό το πράγμα δεν υπάρχει σήμερα. Βλέπω τον έναν να κατακερματίζει τον άλλον, να τον διαλύει. Έχετε φτάσει κι εσείς οι δημοσιογράφοι να “σκοτώνεται” ο ένας τον άλλον.

Ένιωσα να βάλλομαι χωρίς να έχω κάνει τίποτα. Όταν είναι να σε πάρει η μπόρα, σε παίρνει. Εμένα με συγχέουν και με άλλα πράγματα και πρόσωπα. Σιχάθηκα με όλο αυτό που γίνεται, αυτή την πίεση. Δεν θέλω να αρχίσω να εκθέτω, ούτε να απολογούμαι ούτε να υπερασπίζομαι τον εαυτό μου. Αν αρχίσω να μιλάω, θα δώσω τροφή για 50 χρόνια, είναι μικρός ο χώρος, γνωριζόμαστε.

Βγήκα στην αρχή και μίλησα, είδα απέναντί μου πρόσωπα, δεν καταλάβαιναν τι έλεγα, άλλα έλεγα και άλλα εννοούσαν και είπα να το αφήσω, δεν βγαίνει. Έχω μιλήσει με δημοσιογράφους και μου έχουν πει ότι “φοβόμαστε να μιλήσουμε” κι έχουν δίκιο. Αν πας κόντρα στο ρεύμα, θα έχεις πρόβλημα. Σηκώθηκαν ατζέντες, χάθηκε η μπάλα. Είχα προτάσεις και για θέατρο και για τηλεόραση, αλλά δεν θέλω γιατί δεν αισθάνομαι ότι μπορώ να πω κάτι. Δεν έχω να φοβηθώ κάτι.

Με ότι πέρασα, αν δεν είχα την αστρολογία, θα είχα αυτοκτονήσει. Είχα δει ότι θα υπάρχει ένα πρόβλημα, αλλά δεν περίμενα αυτό το μέγεθος και αυτή την εμμονή. Όταν βγήκε ένας συνάδελφός σου και επί ενάμιση μήνα με μια εμμονή “γιατί βγαίνω, γιατί πάω να δουλέψω”. Δεν τον πήρα τηλέφωνο, πρέπει να με πάρει εκείνος. Το όνομά μου ανακατεύτηκε πάνω σε δυο κουτσομπολιά. Δεν ήταν ουσίας. Βγήκα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου και βρήκα τον μπελά μου».

https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599v17l3ec41xg&playlistId=v-cxnw8d2uyohd

esspreso

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

iliakanealikeusomfacebook

This will close in 20 seconds