Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

giannikopoulos
mixalopoulos antallaktika merced
keapyrgou

ΠΔΕ: Πρωτοβουλίες με ισχυρό αποτύπωμα στη νέα ψηφιακή εποχή – Συνάντηση Θ.Βασιλόπουλου με τον Πρύτανη Πανεπιστημίου Πατρών, Χ. Μπούρα

v DA

Πρωτοβουλίες με ισχυρό αποτύπωμα στη νέα ψηφιακή εποχή – Συνάντηση Θ.Βασιλόπουλου με τον Πρύτανη Πανεπιστημίου Πατρών, Χ.Μπούρα

Ο δυναμικός χαρακτήρας της συνεργασίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Πανεπιστημίου Πατρών  με τα ερευνητικά του τμήματα  θα έχει δημιουργική  συνέχεια  έπειτα από την εποικοδομητική συνάντηση που είχε ο αντιπεριφερειάρχης Εξυπηρέτησης του πολίτη & Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Θεόδωρος Βασιλόπουλος με τον  Πρύτανη  Πανεπιστημίου Πατρών, Χρήστο Μπούρα και την  Αντιπρύτανη  Φοιτητικής Μέριμνας, Ελένη Αλμπάνη.    

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης  συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν την  συνεργασία των δύο πλευρών  στην  κατεύθυνση ισχυροποίησης και περαιτέρω ανάπτυξης του Ακαδημαϊκού Ιδρύματος ώστε να συνεχίσει να  στηρίζει εκπαιδευτικές και  ερευνητικές δράσεις στην Περιφέρεια. 

Ο κ. Βασιλόπουλος  μεταξύ των  άλλων θεμάτων  έκανε ειδική αναφορά  στην λειτουργία του Εδαφολογικού εργαστηρίου της Περιφέρειας στην Αμαλιάδα και τον ρόλο που συνεχίζει να  διαδραματίζει  το Πανεπιστήμιο  Πατρών στην εξέλιξη της παραγωγικής διαδικασίας στον πρωτογενή τομέα και πρόσθεσε: «Επιμένουμε στην αγαστή συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πατρών και τα ερευνητικά του τμήματα. Στόχος μας και μέσα από το νέο χαρτοφυλάκιο που ανέλαβα  της ψηφιακής διακυβέρνησης  είναι να αναπτυχθούν πρωτοβουλίες  με  ισχυρό  αποτύπωμα στη νέα ψηφιακή εποχή.»   

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

viber image 2024 02 23 12 35 38 848

This will close in 20 seconds