Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

Screenshot 2024 03 23 112319
locomotive cafe
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εκδήλωση  κοπής πίτας των Προσκόπων  του Πύργου

429089012 1076901043528723 6125129737739980529 n

Παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το Σάββατο η εκδήλωση  κοπής πίτας των Προσκόπων  του Πύργου στην κατάμεστη αίθουσα της Αποστολικής Διακονίας.

Η βραδιά ξεκίνησε με Προσευχή και χαιρετισμό από τον εκπρόσωπο του Σεβασμιωτάτου αιδ. π. Ιωάννη Διαμαντόπουλο, ο οποίος με θερμά λόγια ευχήθηκε η νέα χρονιά να έχει ακόμα πιο πλούσιες δράσεις για το Σύστημα των Προσκόπων του Πύργου

Ακολούθησε ο χαιρετισμός του Αντιπεριφερειάρχη Εξυπηρέτησης  του Πολίτη και ψηφιακής διακυβέρνησης κ. Θεοδ. Βασιλόπουλου ο οποίος αναφέρθηκε στη στενή συνεργασία που αναπτύσσεται τα τελευταία χρόνια ανάμεσα στους Προσκόπους και την Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας.

Ο Δήμαρχος Πύργου Στάθης Καννής θυμήθηκε τα δικά του παιδικά και εφηβικά χρόνια στους Προσκόπους και επιβεβαίωσε ότι ο Δήμος θα συνεχίσει πάντα να συμπαρίσταται στο έργο των  Προσκόπων.

Τους χαιρετισμούς έκλεισε ο Αρχηγός της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Κώστας Τριανταφυλλόπουλος υπενθυμίζοντας τη στενή συνεργασία των παλαιών και των εν ενεργεία Προσκόπων και ότι σε δύο χρόνια θα εορτάσουμε τα 100 χρόνια του Προσκοπισμού στον Πύργο και το Νομό.

Στη συνέχεια ο Αρχηγός του 1ου Συστήματος Γιώργος Καραμάνης έκανε έναν σύντομο απολογισμό των δράσεων του Συστήματος με έμφαση στις δράσεις προσφοράς και αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο, ενώ με οπτικοακουστικά μέσα παρουσιάστηκαν οι δράσεις των τμημάτων. Εντυπωσίασε η ποικιλία των αθλητικών, πολιτιστικών, περιβαλλοντικών και κοινωνικών δραστηριοτήτων από όλους τους τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας, αλλά και οι μονοήμερες και πολυήμερες δράσεις στη φύση.

Εκτός από τους προαναφερθέντες στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Πύργου Δημήτρης Τζουανόπουλος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Βασίλης Λιακόπουλος (εντεταλμένος για θέματα εθελοντισμού και Νεολαίας) και Αν. Γαλανόπουλος, ο Δασάρχης Πύργου Παναγιώτης Λάττας, εκπρόσωποι των Βουλευτών Διον. Αυγερινοπούλου και Μιχ. Κατρίνη, οι οποίοι μετέφεραν μηνύματα των βουλευτών, ο πρώην Τοπικός Έφορος Προσκόπων Πύργου Ευθ. Κολοκοτρώνης, Παλαιοί Πρόσκοποι, φίλοι του Προσκοπισμού και γονείς των παιδιών.

Φυσικά το παρόν έδωσαν και τα Λυκόπουλα, οι Πρόσκοποι και οι Ανιχνευτές του Συστήματος που έδωσαν τον δικό τους τόνος την εκδήλωση τραγουδώντας Προσκοπικά Τραγούδια.  

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

like us on facebook logo iliakanea

This will close in 20 seconds