Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

“Πράσινος” δήμαρχος αποδίδει την ήττα του στο… ΠΑΣΟΚ (φωτο)

frantz klafta feat

Με απολογισμό της εκλογικής ήττας στις αυτοδιοικητικές εκλογές πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη το απόγευμα η πρώτη μετεκλογική συνάντηση για την «ΕΝΟΤΗΤΑ» του Λάζαρου Μαλούτα στην Κοζάνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του e-ptolemeos.gr,  υπήρξαν τοποθετήσεις που εξέφρασαν αρκετά παράπονα ή σχόλια για το τι ενδεχομένως έφταιξε για την εκλογική ήττα.

Ο Λάζαρος Μαλούτα στην κεντρική του εισήγηση αναφέρθηκε σε πολιτικά γραφεία και πολιτικά στελέχη που βοήθησαν άλλους συνδυασμούς σε αυτές τις εκλογές!

Μίλησε για υπόγειες διαδρομές που σημειώθηκαν ανάμεσα σε δημοτικούς και περιφερειακούς συνδυασμούς αλλά και για στελέχη που έκαναν προεκλογικό αγώνα «για άλλους» απ’ όλο το σχεδόν το πολιτικό φάσμα του κοινοβουλίου. (σ.σ.δεν κατονόμασε πρόσωπα και πράγματα).

Ωστόσο, γι’αυτό το θέμα, εντύπωση προκάλεσαν αναφορές στελεχών της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ», όπως του Κώστα Κυτίδη, ο οποίος χωρίς να μασήσει τα λόγια του αναφέρθηκε στη στάση του τοπικού ΠΑΣΟΚ στις εκλογές του Δήμου Κοζάνης:

«Τα κάστρα πέφτουν από μέσα, εμείς χάσαμε και από τη στάση του ΠΑΣΟΚ στην περιοχή…», είπε με στόμφο.

maloutas enotita 1

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

thermo knauf

This will close in 20 seconds