Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

Screenshot 2024 03 23 112319
locomotive cafe
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Προ των πυλών πρόστιμο στην Ασημακοπούλου

Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου annamiselasimakopoulou

Η υπόθεση με τα e-mails που έστειλε η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου δεν είναι απλή, καθώς σε άλλες χώρες το θέμα των προσωπικών δεδομένων φέρνει… ζόρια. Η ίδια, πάντως, ενημερώθηκε χθες από την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων για την επείγουσα έρευνα που ξεκινά και θα κληθεί να τεκμηριώσει πώς απέκτησε τη λίστα αποδεκτών των e-mails. Αυτή δεν είναι θα είναι μια εύκολη αποστολή για την Ασημακοπούλου, όσο έμπειρη νομικός και αν είναι. Αυτή την ώρα, το κεντρικό σενάριο στο τραπέζι είναι, όταν περαιωθεί η έρευνα, να έρθει αντιμέτωπη με ένα ικανό πρόστιμο.

Ο εκνευρισμός της Κεραμέως

-Οφείλω να σας πω, πάντως, ότι η εν λόγω υπόθεση έχει προκαλέσει εκνευρισμό στα πάνω πατώματα του υπουργείου Εσωτερικών, ειδικά εκεί στον πέμπτο όροφο που εδρεύει η Νίκη Κεραμέως. Διότι αυτή η υπόθεση φέρνει σκιές για την επιστολική ψήφο, η οποία με βάση τα στατιστικά πάει σφαίρα και ήδη έχουν εγγραφεί πάνω από 22.000 εκλογείς, δύο μήνες πριν το τέλος της προθεσμίας. Πάντως, επειδή η κυβέρνηση ψάχτηκε αρμοδίως, διαρροή από το σύστημα της επιστολικής δεν προκύπτει, ενώ και διάφοροι που έλαβαν mail από την Ασημακοπούλου λένε ότι δεν είχαν εγγραφεί για να ψηφίσουν επιστολικά.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

stamoulis anakainisi

This will close in 20 seconds