Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
giannikopoulos
kea gif output R2qE26

Πρώτη των πρώτων η Δανάη Τσάκωνα στην Ηλεία – Συγκέντρωσε 19.325 μόρια

Δανάη Τσάκωνα 1 1024x768

Δανάη Τσάκωνα: Η πρώτη των πρώτων στην Ηλεία συγκέντρωσε 19.325 μόρια

«Ήταν μια δύσκολη χρονιά, αλλά η βαθμολογία μου, με δικαίωσε», ανέφερε η ίδια, στην εφ. «Πατρίς».

Η Δανάη Τσάκωνα με μεγάλη προσπάθεια, με πολλά ξενύχτια και συστηματικό διάβασμα, κατάφερε να έχει την υψηλότερη βαθμολογία στην Ηλεία και φυσικά να είναι πολύ χαρούμενη και υπερήφανη για αυτό.

Η νεαρή μαθήτρια από το 4ο Γενικό Λύκειο Πύργου, έχει σαν πρώτη της επιλογή την Φαρμακευτική στην Πάτρα και το όνειρό της γίνεται πραγματικότητα, ανοίγοντας πλέον ένα νέο μέλλον για αυτή.

Στην δήλωση που έκανε για την επιτυχία της, τόνισε χαρακτηριστικά:

«Φυσικά και είμαι πολύ χαρούμενη για την επιτυχία μου. Ως 1η μου επιλογή είναι η σχολή Φαρμακευτικής στην Πάτρα, ενώ βαθμολογήθηκα με 20 στη φυσική, 19,8 χημεία και 19,9 στη βιολογία.

Στην έκθεση είχα 17,6. Οι βαθμοί στην έκθεση πιστεύω ότι δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες των περισσότερων μαθητών και ούτε στις δυνατότητές τους. Ήταν σίγουρα μία απαιτητική χρονιά, χρειάστηκε να αφιερώσω πολύτιμο ελεύθερο χρόνο προκειμένου να ανταπεξέλθω στις υποχρεώσεις μου, ωστόσο πιστεύω ότι ανταμείφθηκα με ένα καλό αποτέλεσμα.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

tselepistudio photo

This will close in 20 seconds