Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

giannikopoulos
mixalopoulos antallaktika merced
keapyrgou

Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Βουλευτή Ανδρέα Νικολακόπουλου: “Ενωμένοι καλωσορίζουμε με ελπίδα το 2024!”

nikolakopoulosandreasvouli

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΝΔΡΕΑ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Ενωμένοι καλωσορίζουμε με ελπίδα το 2024!

Το ξεκίνημα κάθε νέας χρονιάς αναζωπυρώνει την ελπίδα και την αισιοδοξία και αποτελεί ευκαιρία αναστοχασμού όσων ζήσαμε τη χρονιά που πέρασε και αφετηρία για να θέσουμε νέους στόχους.

Η πατρίδα μας έχει μπει σε ανοδική πορεία την οποία, παρά τις όποιες δυσκολίες συναντάμε στην καθημερινότητα, όλο και περισσότεροι πολύ σύντομα θα τη νιώθουν προσωπικά. Έχουμε χαράξει ένα δρόμο που οδηγεί σε σταθερότητα και ανάπτυξη σε όλους τους τομείς. Ένα δρόμο που αφήνει πίσω του τα κακώς κείμενα του παρελθόντος και μας οδηγεί σε ένα καλύτερο και ελπιδοφόρο αύριο.

Στο κατώφλι του 2024, με όραμα, αλληλεγγύη, αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα, αναγεννάμε τις ελπίδες της νέας γενιάς για ένα καλύτερο και πιο δημιουργικό μέλλον.

Οι Έλληνες ενωμένοι, με σύνεση και αξιοπρέπεια, μπορούμε να κάνουμε την Ελλάδα και τη ζωή μας καλύτερη.

Εύχομαι το 2024 να χαρίσει σε όλους υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία, να επικρατήσει ειρήνη σε όλο τον κόσμο και να είναι μία χρονιά που θα αποκατασταθεί κάθε αδικία, θα οδηγήσει σε πραγμάτωση κάθε ονείρου και θα προσφέρει πολλά χαμόγελα.

Καλωσορίζουμε με ελπίδα το 2024!

Καλή Χρονιά σε όλους!

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

viber image 2024 02 23 12 35 38 848

This will close in 20 seconds