Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
giannikopoulos
kea gif output R2qE26

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για το 48ο ΛΕΧΑΙΝΙΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ

zouganelis

Η καρδιά του Καρναβαλιού χτυπάει κάθε χρόνο στα Λεχαινά, σε μια ολοζώντανη παρέλαση με τη συμμετοχή μικρών και μεγάλων καρναβαλιστών από την πεδινή Ηλεία.

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για το 48ο ΛΕΧΑΙΝΙΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Μαρτίου 2024 στις 3 μ.μ. με βασικό διοργανωτή και ψυχή του Καρναβαλιού τον  ΟΜΙΛΟ  ΕΘΙΜΟΤΟΠΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΛΕΧΑΙΝΩΝ με την υποστήριξη του  ΔΗΜΟΥ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ – ΚΥΛΛΗΝΗΣ.

Το 48ο ΛΕΧΑΙΝΙΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ παρουσιάζει φέτος ο αγαπημένος μας ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης μετά το τέλος της αποκριάτικης παρέλασης των αρμάτων και πληρωμάτων, θα τραγουδήσει μαζί με την ορχήστρα του και θα παρουσιάσει διάφορα κωμικά σκετσάκια που αγαπά ο κόσμος και συμμετέχει 

Επικοινωνήστε με τον Όμιλο Εθιμοτοπικών Εκδηλώσεων Λεχαινών στα τηλέφωνα 6972 687321 και 6936301499 και δημιουργήστε το δικό σας γκρούπ ή άρμα για τη συμμετοχή σας στο Λεχαινίτικο  Καρναβάλι

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

tselepistudio photo

This will close in 20 seconds