Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

giannikopoulos
mixalopoulos antallaktika merced
keapyrgou

Πύργος: Αποκατάσταση μεγάλου προβλήματος ύδρευσης

AGOGOS STADIO 768x1024

Στην αποκατάσταση μεγάλης βλάβης σε αγωγό ύδρευσης του Δημοτικού Σταδίου Πύργου προχώρησαν χθες το πρωί συνεργεία της ΔΕΥΑ Πύργου, έπειτα από την σχετική ενημέρωση που είχαν από τον αντιδήμαρχο Διοικητικών Υπηρεσιών και Αθλητισμού Νώντα Κυριαζή.

Για το λόγο αυτό μάλιστα, ο κ. Κυριαζής, επισκέφθηκε τις αθλητικές εγκαταστάσεις, επιβλέποντας τις εργασίες που πραγματοποίησαν τα συνεργεία της ΔΕΥΑΠ, τα οποία τελικά επιδιόρθωσαν τη βλάβη, που φαίνεται πως είχε σημειωθεί πριν από μερικούς μήνες, προκαλώντας υπόγεια διαρροή υδάτων, τουλάχιστον δέκα κυβικών ανά ημέρα, που ζημίωσε και οικονομικά το Δήμο Πύργου.

Ο Νώντας Κυριαζής το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Σταδίου Πύργου και στον περιβάλλοντα χώρο, με συνεχείς επιτόπιες επισκέψεις του, όπου διαπιστώνει προβλήματα σε υποδομές και καθαριότητα για τα οποία πρόκειται να δρομολογηθούν άμεσα όλες οι απαιτούμενες ενέργειες για την επίλυσή τους.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

happyday0324

This will close in 20 seconds