Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mpevoudas 6x10 pasxa 2023(2)
devve 3x10 pasxa 2023 copy
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Εμβολιασμός παιδιών Ρομά για την ιλαρά, από το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Ζαχάρως, με τον ΕΟΔΥ

emvzax

Εμβολισμό ιλαράς σε παιδιά σύμφωνα με τις υποδείξεις των αρμόδιων υπηρεσιών, από το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Ζαχάρως με τον ΕΟΔΥ πραγματοποίησαν την Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024, εμβολιασμούς σε παιδιά από 12 μηνών έως και 16 χρονών, δεδομένου ότι ο εμβολιασμός θεωρείται η μόνη παρέμβαση για την σωστή πρόληψη εξάπλωσης της ιλαράς. 

Το Κέντρο Κοινότητας, έχει καταγράψει όλα τα ανήλικα παιδιά Ρομά που ζουν στην περιοχή του Δήμου Ζαχάρως,  με τα πλήρη στοιχεία τους, καθώς και τα εμβόλια που έχουν κάνει ή κάνουν. 

Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Κοινωνικής Συνοχής & Αλληλεγγύης Γιώργος Τριγάζης, ανέφερε: ««Τα εμβόλια σώζουν πραγματικά ζωές. Και δεν είναι θέμα ατομικής προφύλαξης, αλλά συμβάλλουν σημαντικά στη θωράκιση της δημόσιας υγείας. Ο Δήμος Ζαχάρως με τις υπηρεσίες του, ανέλαβαν αυτή την εμβολιαστική δράση για παιδιά Ρομά ώστε να καλύψουμε τις ανάγκες των ανεμβολίαστων παιδιών. Είμαστε εδώ για να λειτουργήσουμε συνεκτικά με όλες τις κοινωνικές ομάδες και να προασπίσουμε την δημόσια υγεία».

Το Κέντρο Κοινότητας είναι Συγχρηματοδοτούμενο Πρόγραμμα από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος “Δυτική Ελλάδα 2021-2027”

Messenger creation 0e167a97 0dda 4ef7 9893 0faaefc71d45

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

tselepistudio photo 1tselepistudio photo

This will close in 20 seconds