Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Πύργος – «Έφυγε» ο γιατρός – μαιευτήρας Παντελής Δήμου

thlipsi penthos pethane khdeia

‘Eφυγε από τη ζωή, σκορπώντας τη θλίψη και την συγκίνηση σε όσους τον γνώριζαν.

Ο γιατρός – μαιευτήρας Παντελής Δήμου αισθάνθηκε μια έντονη αδιαθεσία που τον οδήγησε στα επείγοντα του νοσοκομείου Πύργου εν μέσω εορτών. Εκεί παρά τις προσπάθειες των συναδέλφων του, δεν άντεξε και άφησε την τελευταία του πνοή πάνω στο κρεβάτι των ΤΕΠ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το iliakanea.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Παντελής Δήμου είχε έρθει πριν από πολλά χρόνια στον Πύργο για να εργαστεί και καταγόταν από το νησί της Λέσβου. Η πρώτη του εργασία στην Ηλεία ήταν μετά από συμφωνία που είχε κάνει ως μαιευτήρας με την τότε λειτουργούσα ιδιωτική κλινική «Ιπποκράτης».

Ήταν μάλιστα ο γιατρός εκείνος που είχε αναλάβει με μεγάλη επιτυχία και παρά τις δυσκολίες που υπήρχαν, τις γεννήσεις εκείνης της εποχής, που εμπιστεύονταν οι κάτοικοι του Πύργου στην συγκεκριμένη νοσηλευτική ιδιωτική μονάδα.

Όλοι τότε είχαν να πουν ένα καλό λόγο για τον εξαιρετικό επιστήμονα, με τις σημαντικές επεμβάσεις του, αλλά και για τον άνθρωπο με την απλότητα, την ευγένεια, αλλά και τους χαμηλούς τόνους που χαρακτήριζαν τη συμπεριφορά του. Στη συνέχεια ο Παντελής Δήμου ιδιώτευσε, καθώς άνοιξε ιατρείο σε κεντρικό σημείο του Πύργου. Με το πέρασμα των χρόνων ωστόσο, και τα παράλληλα προβλήματα που αντιμετώπισε σε προσωπικό επίπεδο, περιόρισε σημαντικά την δραστηριότητά του, ενώ τα τελευταία χρόνια εργαζόταν στο Κέντρο Υγείας του Πύργου.

Μάλιστα, βρισκόταν εκεί και λίγο πριν το Πάσχα, προσφέροντας τις υπηρεσίες του στους πολίτες. Μέχρι χθες το βράδυ δεν είχε γίνει γνωστό ο τόπος όπου θα τελεστεί η κηδεία του, αφού είναι πιθανό να κηδευτεί και στην ιδιαίτερη πατρίδα του.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

stamoulis anakainisi

This will close in 20 seconds